2777
2789

به عنوان کسی با تجربه مشابه میگم نگه دار من اشتباه کردم سقط کردم تا ۵ سال نخواستم بعد به راحتی باردار شدم ۹ ماه خوش سپری کردم پسرم به دنیا اومد و روز بعد فوت شد پسر سالم با عفونت ناچیز ریه الان پر از حسرتم حسرت مادر شدن سه ماهه اقدام کردم باردار نمیشم غم پسرم از یه طرف غم مادر نشدنم از طرف دیگه همش میگم شاید به خاطر اون اشتباهی بوده که کردم

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان کسی با تجربه مشابه میگم نگه دار من اشتباه کردم سقط کردم تا ۵ سال نخواستم بعد به راحتی باردا ...

نمیدونم خب چجور به خانواده هابگیم اون هاهزارتاحرف میزنن بهمون

به عنوان کسی با تجربه مشابه میگم نگه دار من اشتباه کردم سقط کردم تا ۵ سال نخواستم بعد به راحتی باردا ...

شماداخل عقدسقط کردین یاعروسی گرفته بودین بعدسقط کردی عزیزم

نمیدونم خب چجور به خانواده هابگیم اون هاهزارتاحرف میزنن بهمون

بزنن دوروز حرف میزنن تموم میشه میره بعدا هیچ کس به این فکر نمیکنه که وای تو زمان عقدت باردار شدی بیخیال زندگیتو کن به هدیه قشنگ خدا خوشامد بگو اگه خب باردار نبودی من که موافق زود بچه دار شدن نبستم میگفتم دو، سال تفریح کن بعد بچه دار شو ولی الان بارداری مسئولیت کاری که کردیو بپذیر و شاد باش بابتش حتما خیرت تو این بوده

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

[QUOTE=182708972]شماداخل عقدسقط کردین یاعروسی گرفته بودین بعدسقط کردی عزیزم[/QUOTE

عقد 

[QUOTE=182708972]شماداخل عقدسقط کردین یاعروسی گرفته بودین بعدسقط کردی عزیزم[/QUOTE عقد 

میگم الان من اگه بخوام سقط کنم پیش دکترزنان اول بایدبرم ببینم چی میگه

الان در ارزوی بچم ولی خدا بهم نمیده اگرم میده زود میگیره هرشب به کاری که کردم فکر میکنم اگه بدونی چقدر گریه کردم چقدر حرف شنیدم ازینو اون البته من خودم نمیخواستم سقط کنم شوهرم اصرار کرد سقط کنم 

منم سقط کردم بعدش هرچی باردار میشم خودش سقط میشه هی باید برم دکتر اینکارو نکن خیلی پشیمونی داره من ب ...

خودم که دلم میخوادسقطش نکنم اماچیکارمیتونم کنم دیگه

الان در ارزوی بچم ولی خدا بهم نمیده اگرم میده زود میگیره هرشب به کاری که کردم فکر میکنم اگه بدونی چق ...

عقدبودی سقطش کردی، یعنی چی بهت میگن می‌فهمن اون بچه توسط کردی