2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من حلقه ی اتمی نمی پسندم 

اون‌مگین وسطشم اگه بلریان باشه ۲ میلیارده .... 

پس چیزی که تابلوئه دوست ندارم

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
راستش من حلقه ی اتمی نمی پسندم  اون‌مگین وسطشم اگه بلریان باشه ۲ میلیارده ....  پس چیزی ...

عزیزم اصلا این بدله من خودم واسه خودم خریدم حلقه ازدواج که نیست 🤣

If you want..why not🦋
اون تاپیک قفل شد حالم از آدمی به نژاد پرستی تو بهم میخوره در ضمن من آلمانم نه ایران پس الکی پز کشورت ...

تو تاپیکای منم نیا وگرنه به نی یار میگم 

If you want..why not🦋
امیدوارم همینجوری که امشب دلمو شکستی دلت بشکنه خدا میبینه

همین الان پستی که گذاشتی رو پاک کن سریع وگرنه نی نی یار رو تگ میکنم میگم که میای تو تاپیکای مردم چرت و پرت میگی 

If you want..why not🦋
اون تاپیک قفل شد حالم از آدمی به نژاد پرستی تو بهم میخوره در ضمن من آلمانم نه ایران پس الکی پز کشورت ...

@نی_نی_یار_شب  

ایشون اومدن در مورد بحثی که تو یه تاپیک دیگه شده اینجا و به من توی تاپیک شخصیم توهین میکنن 

لطفا رسیدگی کنید و پستاشون رو حذف کنید 

If you want..why not🦋

@نی_نی_یار_شب  

من تاپیکم در مورد موضوع دیگست لطف کنید به ایشون بگین نیان حرفای بی ربط بزنن 

If you want..why not🦋

وقتی استارتر راضی نیست توی تاپیکش یاشید باید تاپیک ترک کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar