2777
2789
عنوان

تعبیر خواب دندان

187 بازدید | 17 پست

چند شبه مکرر خواب میبینم دندونم میوفته دوبار خواب دندون آسیاب بالا دیدم یه بار هم نیش بالا کنار همون قبلی من میترسم چکار کنم؟ مامانم دیروز صدقه داد ولی هنوز خواب میبینم

تعبیرش فکو فامیل مادری و پدریه اگر بیفته اصلا خوب نیست

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسواک بزن

😂😂😂😂😂😂😂😂

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
خوب نیست یه اتفاق می افته من یبار خواب دیدم دندونم شکسته صبح رفتم مدرسه دستم شکست تو مدرسه

اره از همین میترسم پارسال یه نفر گفت خواب دیدم دندونم افتاده دقیقا دوهفته بعدش پدربزرگم فوت شد

نه اینا نزدیک بودن میترسم اتفاقی واسه پدر ومادرم بیوفته 

دور از جونشون خواب بد و اصلا تعریف نکن من ی خواب افتضاح دیدم از کسی ک می‌تونست تعبیر کنه پرسیدم گفت شومه واقعا بعدش هی بد آوردم 

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

عزیزم وقتی خوابی میبینی ک حس بدی بهت میده، هم صدقه بده هم برا کسی تعریف نکن، چون اولین کسی ک تعبیر کنه، حتی اگه بلد هم نباشه تعبیر خوابت همون میشه.

شیرآب رو باز کن خوابتو برا آب تعریف کن، شیرو ببند.

انشاءالله ک خیره.

من خیلی خواب افتادن دندون دیدم هیچکسم نمرده خدا رو شکر، نگران نباش

اللّهم عجّل لولیک الفرج
اره از همین میترسم پارسال یه نفر گفت خواب دیدم دندونم افتاده دقیقا دوهفته بعدش پدربزرگم فوت شد

صدقه بده میگن صدقه میتونه تقدیر رو هم تغیر بده از خدا خیر بخواه و نذر یه امام صدقه بده

من تازه عضو شدم  هیچی بلد نیستم   کمک