2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی لطف میکنید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 70 پست
یه هفته😭

خوبه اجازه میده تنها بری بمونی

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
انشالا زندگی تک هم سر و سامان پیدا کنه،سال دیگه تو هم یه محمد داشته باشی. من میزارم محمد امین. چون ...

عزیزم مرسی فدات بشم خوب کارمیکنی اسم خیلی قشنگیه

ممنونم که برام دعامیکنی

درگیر کسی شدیم که درگیری هرکسی شد جزما...🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه اجازه میده تنها بری بمونی

آره چیزی نمیگه 

چون ماباخانوادش زندگی میکنیم تنهانیست

منتظریم کاردرست حسابی پیداکنه تابریم خونه خودمون البته پدرش بهمون خونه داده ولی شوهرم میگه اول بایدکارپیدا کنم

درگیر کسی شدیم که درگیری هرکسی شد جزما...🙃
آره چیزی نمیگه  چون ماباخانوادش زندگی میکنیم تنهانیست منتظریم کاردرست حسابی پیداکنه تابریم خو ...

الان مشغول نیست؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
چرا کارش آزاده توآژانس کارمیکنه پدرش جانبازه توشرکت پتروشیمی کارمیکنه

خوبه حالا مستاجر نیستی

آره باباشکرخدا  خونه هم داریم فقط مونده کار  خونه هم بزرگه فعلا میترسم برم خونه جدا

شوهرت پسر خاله اته؟

بله عزیزم

تک دختری؟

داداش هم نداری؟