2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم لطفا اگر خوندی جواب بده 

بچتون مطمینین اوتیسم داره؟اخه مهمترین فاکتور ارتباط چشمیه که داره ؟فقط چون کامل حرف نمیزنه میگید اوتیسم ؟و اینکه دکتر رو‌چه حسابی به شما گفت اوتیسم ؟

سلام عزیزم لطفا اگر خوندی جواب بده  بچتون مطمینین اوتیسم داره؟اخه مهمترین فاکتور ارتباط چشمیه ...

سلام، یه نوار مغز انجام داد دکتر گفت اتیسمه،،، بعدش میخواست بهش داروهای کورتونی بده که قبول نکردم، الان یه سال ونیم میگذره، حرف زدنش بهتر شده، تماس چشمی هم بهتر شده خیلی خداروشکر فقط از دسشوییش میترسه میگه پمپرسم کن، واقعا کلافه شدم

الان پنج سال ونیمشه،، حرفای فارسی وانگلیسی روبلده،، عددا رو رنگا، اشکال هندسی همه رو بلده اسم میوه ها حیوانات، تازه جمله بندیش بهتره ولی کامل ودرست صحبت نمیکنه، ولی به امید خدا میدونم که خدا کمکمون میکنه وخوب میشه

الان پنج سال ونیمشه،، حرفای فارسی وانگلیسی روبلده،، عددا رو رنگا، اشکال هندسی همه رو بلده اسم میوه ه ...

به اميد خدا 

چي كار كردين بهتر شد ؟

پسرم دو سالو دو ماهشه در حد ده تا كلمه ميگه فقط اونم غلت غلوط 

ارتباط چشميش هر وقت بخواد برقرار ميكنه 

يعني دوست داشته باشه 

خيلي نگرانم 

به اميد خدا  چي كار كردين بهتر شد ؟ پسرم دو سالو دو ماهشه در حد ده تا كلمه ميگه فقط اونم غلت ...

نگران نباش دوسال دوماه هنوز خیلی کوچیکه مطمئن باش تا سه سالگی حرف میزنه

من واسش نرم افزار گفتار رمانی گرفتم با کتاب وکارت، به گوشی هم علاقه داشت واسش بازی های اشکال هندسی وحروف واعداد رو نصب کردم کم کم یاد گرفت،،،، الان هم واسش از عطاری دارو گرفتم، داروی گیاهیه ارامش بخشه تمرکزش هم بهتر شده

واقعا آموزش دادن به بچه هایی که خودشون نخوان وعلاقه نداشته باشن خیلی خیلی سخته، من که از پا دراومدم،،، دخترم هم دیر حرف زد، سه سال ونیم تازه جمله کوتاه گفت، الان کلاس پنجمه، ماشاالله اینقد حرف میزنه که دیگه بهش میگم بسه   

واقعا آموزش دادن به بچه هایی که خودشون نخوان وعلاقه نداشته باشن خیلی خیلی سخته، من که از پا دراومدم، ...

عزيزم من كه دارم ميميرم كامل 

اين پسرم اصلا فقط ميخواد با اوا حرف بزنه ادا 

يه نه رو ميخواد بگه انگار زورش مياد 

توجه هم كه اصلا نداره 

نميدونم چجوري باهاش كار كنم