2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با یکی بودم خیلییی به خواسته هام احترام میذاشت.با اینکه پسره آزادی بود.مشروب میخورد پارتی میرفت یه وقتایی.با دخترا راحت دست میداد روبوسی میکرد ولی با من اونجوری ک میخواستم برخورد میکرد.حتی با دوستاش صحبت کردنی بد دهن بود.شاید با دخترایی ک دوست معمولیش بودن هم بد دهن بود .یعنی خیلی حرفارو راحت جلو هم میزدن.ولی میدونست ک من بدم میاد از بد حرف زدن بهش گفته بودم جلوی من درست حرف بزن  جلوی من اصلااااا حرف بد نمیزد.یه بار من خواب بودم با دوستم داشتن توی گروه با یکی بحث میکردن.بعد ب دوستم گفته بود حیف ک دنیا (من)بدش میاد از حرف بد ب خاطر همین نمیتونم فحش بدم چون بعدا میاد اینارو میخونه 😂بعد اینکه با اینکه روابطای دورش خیلی ازاد بود.دوستاش و دوست دختراشون رابطه داشتن یه سریاشون و براش عادی بود.من بهش گفتم من خط قرمز دارم نباید از خط قرمزای من رد بشی.بوس روی لب و بغل و اینا نیست تعطیله .اونم گفت چشم.و دیگه اصلاااااا نه همچین چیزی خواست نه همچین حرکتی کرد هییچ وقت با اینکه جاهای خلوتم بودیم.هیچ وقتم ازم نخواست ک برم خونش.وقتی هم ک هنوز یه ماه نشده بود با هم بودیم منو به همه خانوادش معرفی کرد.خواهراش زنداداشش خواهر زاده هاش.توی حرفامونم حرف از نامزدی و اینا میزد.مثلا میگفت اره توی نامزدی میریم فلان جا .یا مثلا توی نامزدی فلان چیزو میخرم.اینجوری بود ک مشخص بود دوسم داره 

خدایا خداوندا..در نینی سایت، در این سرزمین عجایب خودت حافظ و نگهدار برگ های من  باش🤲😐.نامه ای به فرزندم: 👈دختره قشنگم پرنسس من  میدونم ک خیلی بی قراری دلت میخواد زود تر بیای تو بغله من بزرگت کنم با هم آهنگ بذاریم قر بدیم با هم  بریم بازار ناخناتو لاک بزنم موهای موج دارتو بلند کنم تا روی باسنت پیرهنای رنگی رنگی تنت کنم و برام قر و قمیش بیای و  یه دختره  مستقل و قوی بار بیارمت.یه دختره هنرمندددد .باهووشش. زرنگگگ و دلبرررر ازونا ک از یه طرف دل میبره از یه طرف میزنه چش و چال پسرارو درمیاره ...آماااااااا اول باید بابای خوش اخلاق پولدار خوشگل قد بلند خوش هیکلت  پیدا بشه نگاهش گره بخوره تو چشمای شهلای من عاشقم بشه بیاد منو بگیره بعد تو بیای همینجوری ک نمیشه😏فعلا ک بابات حق من و تو رو داره خرج دوست دخترای جز زدش میکنه 😏😏خیر نبینن الهی😏🤲.  سیاوش قمیشی👈من فقط عاشق اینم روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا🥺🌼فرامرز اصلانی👈یه روز یه خونه ای بود که تابستونا روی پشت بومش ولو میشد خورشید درخت انجیره پیری ک تو باغ بود  همه ی کودکی های مرا میدید🥺🌼عااشق آهنگای سیاوش قمیشی و فرامرز اصلانیم😍🥰.
خب اخرش چی شد..بهم رسیدین؟؟؟

نه من کات کردم.بدم میومد ازش😂اولا دوسش داشتما .بیشتر ک شناختم دیدم ب خانوادم نمیخوره.ازون خیلی بهترشو میتونستم داشته باشم.دیگه دوسش نداشتم.وابسته بودم بهش ک اونم ۲ ۳ ماه بعد کات اوکی شد

خدایا خداوندا..در نینی سایت، در این سرزمین عجایب خودت حافظ و نگهدار برگ های من  باش🤲😐.نامه ای به فرزندم: 👈دختره قشنگم پرنسس من  میدونم ک خیلی بی قراری دلت میخواد زود تر بیای تو بغله من بزرگت کنم با هم آهنگ بذاریم قر بدیم با هم  بریم بازار ناخناتو لاک بزنم موهای موج دارتو بلند کنم تا روی باسنت پیرهنای رنگی رنگی تنت کنم و برام قر و قمیش بیای و  یه دختره  مستقل و قوی بار بیارمت.یه دختره هنرمندددد .باهووشش. زرنگگگ و دلبرررر ازونا ک از یه طرف دل میبره از یه طرف میزنه چش و چال پسرارو درمیاره ...آماااااااا اول باید بابای خوش اخلاق پولدار خوشگل قد بلند خوش هیکلت  پیدا بشه نگاهش گره بخوره تو چشمای شهلای من عاشقم بشه بیاد منو بگیره بعد تو بیای همینجوری ک نمیشه😏فعلا ک بابات حق من و تو رو داره خرج دوست دخترای جز زدش میکنه 😏😏خیر نبینن الهی😏🤲.  سیاوش قمیشی👈من فقط عاشق اینم روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا🥺🌼فرامرز اصلانی👈یه روز یه خونه ای بود که تابستونا روی پشت بومش ولو میشد خورشید درخت انجیره پیری ک تو باغ بود  همه ی کودکی های مرا میدید🥺🌼عااشق آهنگای سیاوش قمیشی و فرامرز اصلانیم😍🥰.
من با یکی بودم خیلییی به خواسته هام احترام میذاشت.با اینکه پسره آزادی بود.مشروب میخورد پارتی میرفت ی ...

این بوس و اینا از اولش بهش گفتی بدت میاد یا بعد از اینکه انجام داد گفتی؟ 

این بوس و اینا از اولش بهش گفتی بدت میاد یا بعد از اینکه انجام داد گفتی؟ 

ببین دروغ چرا.فکر میکرد منم مثل دوست دخترای دوستاشم عادیه برام.اولین بار گفت بوسم کن.رفتم لپشو بوس کنم یهو برگشت لبامو بوس کرد منم جیغ زدم پریدم عقب بعد خندیدیم جفتمون.شبش داشتیم درمورد رابطه مون صحبت میکردیم ک چیکار کنیم همیشه خوب باشیم و قهر نکنیم و اینا(اینم اون میگفت ک بیا هیچ وقت قهر نکنیم)بعد همینجوری حرف میزدیم من قضیه خط قرمز و اینارو گفتم اونم گفت چشم .