2777
2789

سلام عزیزان دخترم ۳۲ ماهه است از ۱۸ ماهگی به مدت دو دوره سعی در پوشک گرفتن داشتم ولی آماده نبود و همکاری نمی کرد الان جیش میگه ولی بعد از اینکه کارشو انجام داد اصلا در دستشویی جیش نمیکنه شورت آموزشی هم نمی‌پوشه هرراهی امتحان  کردم جواب نگرفتم از شما تقاضا دارم در صورت امکان تجربیاتتون رو در اختیارم قرار بدین ممنون از لطف شما 

دوستان گلم لطفا برای برآورده شدن حاجتم منو به یک صلوات مهمون میکنید؟

یکی از بچه های همکارم  اینوطر بود گفت پوشک گرفتمش ولی باز چیش رو گفت اینقدر که خودش خواسته پوشک بازکنه

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم

اول این که دخترتونم از دست کاراتون بریده🙃

اینو گفتم که بدونید روش اشتباه فقط مادر رو اذیت نمیکنه کودک رو هم اذیت میکنه

حتما حتما حتما پیشنهاد میکنم با یه مشاور صحبت کنید و ازش مشورت بگیرید

من یه مشاور تووووووووووووووووپ میشناسم که مجازی مشاوره میده خواستی درخواست دوستی بده برات لینک گروهشو بفرستم

اونجا کلیییییییییییی صوت هست که ایشون جواب سوالاتو دادن میتونی اونجا کلی چیز یاد بگیری

این نشون میده آمادگیشو نداره یکی دو ماه دیگه پوشکش کن 

واقعاآخه دیگه داره سه ساله میشه فکر کردم دیگه وقتشه چشم  

بله نه خودتو اذیت کن نه بچه رو ...انشاالله بمدقعش راحت از پوشک میگیریش نگران نباش

چشم گلم ممنون

سلام گلم اول این که دخترتونم از دست کاراتون بریده🙃 اینو گفتم که بدونید روش اشتباه فقط مادر رو اذی ...

سلام عزیزم لینک مشاور رو لطف میکنی بفرستی

سلام گلم فرستادن لینک اینجا ممنوعه درخواست دوستی بدید بفرستم براتون

ه

عزیزم دیروز درخواست دادم و شما هم قبول کردین مجد نمیشه الان امتحان کردم