2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیمارستان مدنی. اول زنگ بزن. میتونی بری داروخانه از اونا مشورت بگیری. میتونی نرم افزار دکتر ساینا را نصب کنی با ی پزشک صحبت کنی

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
برو بیمارستان مدنی. اول زنگ بزن. میتونی بری داروخانه از اونا مشورت بگیری. میتونی نرم افزار دکتر ساین ...

اورژانس مدنی قبول نمیکنه میگه برو درمانگاه مدنی اونجا بسته هست  

شماره ای ازش ندارید ارتوپد بود

نه یادم نیست ولی فقط اون تونست مشکلموتشخیص بده،خودم بعدعیدمیخام برم ارتوپدبیمارستان البرز یه سری رفتم دکترش خیلی مضخرف بود

یه دخترخوشگله مهربونم عاشق کتابم استقلالیم تاپای جون خیلیم روشنفکرم  😋😍🤩💙💙💙💙     

سلام دوستان عزیز ....در مورد بیمه زندگی خاورمیانه اطلاعات میخواهید.... هر زمان خواستید بازنشته بشید و مادام العمر حقوق بگیرید اونم حقوق چند برابر تاامین اجتماعی.... پوشش های بیمه ای عالی.... کیف پول که هر چقدر دوست دارید واریز و برداشت انجام بدید .... حتی به چند روز هم سود روز شمار بالا پرداخت میکنه.... سود سال گذشته 83درصد بوده