2777
2789
عنوان

خانم های تپل بیاین درد ودل 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 47 پست

شوهرت حرف بدی زده. اما تناسب اندام خیلی خوبه حتی برای سلامتی. من خودم رژیم گرفتم از 80 کیلو تو سه ماه شدم 70 کیلو، با کالری شماری. الانم دیگه عادت کردم به درست غذا خوردن. الان بعد دوماه وزنم زیاد که نشد هیچ کم هم شد شدم 68 کیلو

بیخیال عزیزم مردا کلا بلد نیستن حرف بزنن مخصوصا خانوادشونو میبینن عقل از سرشون میپره.منم بعد قطع شیر ...

جلوی خونواده خودم گفت من تو شیر دهی لاغر شدم ولی الان که پسرم رو از شیر گرفتم به کل ورم کردم انگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب من لاغر مردنی هم بگید چیا میخورید استخونام زده بیرون

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
شوهرت حرف بدی زده. اما تناسب اندام خیلی خوبه حتی برای سلامتی. من خودم رژیم گرفتم از 80 کیلو تو سه ما ...

ب منم بگو جطور وزن اضافه کنم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
جلوی خونواده خودم گفت من تو شیر دهی لاغر شدم ولی الان که پسرم رو از شیر گرفتم به کل ورم کردم انگار

آهان. آره منم ازشیر که گرفتم یهو چاق شدم هرچقدم رژیم میگیرم ثابت موندم اصلا تکون نمیخورم که یکم انگیزه بگیرم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
منم میام پایتم

هر کس موافق بود با هم یک گروه بشیم 

یک تاپیک بزنیم و هر روز اعلام وضعیت کنیم 

من به نظرم با حذف کامل قند مصنوعی شروع کنیم و نصف کردن مقدار نون و برنج و بهش پایبند باشیم . به هم انگیزه بدیم حتی اگر کسی خارج از برنامه پر خوری کرد 

یک روز هم رژیم زیر پونصد کالری در هفته بگیریم