2777
2789
عنوان

2ساعت تلفنی صحبت کردم

75 بازدید | 7 پست

باشوهرم 2ساعت تلفنی صحبت کردیم نیم ساعتشم من حرف نزدم همش گوش بودم

چقدرحرف میزنه

تازه امروزساعت 9ونیم پیام دادم خوابم میادمیخوام همونجازنگ‌زدتا11ونیم حرف زد

دیشبم 2ساعت حرف زد

اخی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خداتم باشه اگ حرفم نزنه میای تاپیک میزنی که شوهرم حرف نمیزنه بهم توجه نمیکنه و...

اینم حرفیه ولی من نیم ساعتو اوکیم ولی چندشبه2ساعت صحبت میکنیم من شنونده ام اون گوینده

بین دوکلمه میگم‌بقیشواون میگه🤣

اینم حرفیه ولی من نیم ساعتو اوکیم ولی چندشبه2ساعت صحبت میکنیم من شنونده ام اون گویندهبین دوکلمه میگم ...

بهتر از این نیست بره این تایم رو با یکی دیگه حرف بزنه؟

تو روحِ جدا از تن منی...💗💍

یاغیبت میکنه یاازاخودش میگه یاازبرناممون برای آینده میگازحزفایی که سرکارزده میگه ازاتفاقای گذشته میگ

چی بگم والا من که خوشم نمیاد شما هم صداشو بزار روو اسپیکر بلند شو لباس اتو کن گازو تمیز کن چون واقعا خسته کنندس