من باقالیو میریزم تو قابلمه .قابلمه رو پر اب میکنم میزارم رو گاز اب که جوش اومد برنجی که خیس کردن بودمو میریزم توش تا با باقالیا بجوشه برنجم نرم شد ابکش میکنم ته دیگ سیب زمینی میزارم برنج دو کفگیر می ریزم ی مشت پر شوید(ما باقالی پلورو پر شوید دوس داریم که سلیقه ایه) تا اخر که برج تموم شد طبقه طبقه برجو شوید میریزم دمش میکنم.اخر که دم کشید روغن معمولی یا روغن دنبه میریزم با خورش مرغ یا ماهیچه گوسفندی میتونی ته چینم بکنی .اخرم زعفرونی میکنم یکم عالی میشه