2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینطوری درست میکنم: اول آب رو میذارم جوش بیاد بعد برنج رو بهش اضافه میکنم و نمک میریزم اینجا یکم از حرارت آب کم میشه بعد چند دقیقه دوباره که جوش اومد باقالی رو اضافه میکنم و اواخر که میخوام برنج رو آبکش کنم شوید تازه رو میریزم یه کم دیگه همش میزنم و آبکش میکنم

من باقالیو میریزم تو قابلمه .قابلمه رو پر اب میکنم میزارم رو گاز اب که جوش اومد برنجی که خیس کردن بودمو میریزم توش تا با باقالیا بجوشه برنجم نرم شد ابکش میکنم ته دیگ سیب زمینی میزارم برنج دو کفگیر می ریزم ی مشت پر شوید(ما باقالی پلورو پر شوید دوس داریم که سلیقه ایه) تا اخر که برج تموم شد طبقه طبقه برجو شوید میریزم دمش میکنم.اخر که دم کشید روغن معمولی یا روغن دنبه میریزم با خورش مرغ یا ماهیچه گوسفندی میتونی ته چینم بکنی .اخرم زعفرونی میکنم یکم عالی میشه

ابکش 

ابو میزاری جوش میاد.وقتی جوش اوند باقالیاتو میریزی ی 13 دقیقه یه ربع بجوشه.کفای روشو میگیری بعد برنجتو میریزی نمک یادت نره.وقتی برنجت نیم زنده شد ینی فقط وسطش یکم خام بود ابکش میکنی.البته میتونی وقتی برنجتو ریختی شویدم اضافه کنی بهد ابکش میکنیو و دم مبزاری.یکمم پاش ابو روغن میربزی خشک نشه.تشم با یکم زعفرون  یدره از برنجتو واسه تزعین  قاطی میکنی میریزی روش

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز