واقعا بلاگر ها حریم خصوصی خودشون رو از دست می دن ولی خب دیگهه هم درآمد داره و یه جورایی چند نفر می شناسنشون،نظر شما چیه دوست دارین بلاگر باشین؟ درآمدشون چه قدره؟
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
والا من از بعضیاشون حرصم میگیره،اخه مردم با کلی سختی واسه چندرغاز کار میکنن اینا میشنن با دو تا عکس بی محتوا و چهار تا پست پول پارو میکنن،من ک فالو نمیکنم اینارو
تقریبا ماهی پونصد ملیون میشه اونایی که فالوور زیاد دارن حریم خصوصیشونم حفظ میشه خیالتون راحت چیزایی که باید رو میارن جلو دوربین
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید