2777
2789
عنوان

پسرعمو بابام 😐

514 بازدید | 21 پست

دیروز رفتیم خونه عموی بابام موضوع رسید به اینستا من گفتم اینقدر بدم میاد از این دختر پسرایی که هر کار میکنن از خودشون عکس میگیرن میزارن اینستا😐 

پسره چشاش 😳😳😳 اینقدر شد گفت عجب

اومدم خونه رفتم پیجشو نگاه کردم دو هزار تا فالور داشت همش از خودش عکس گذاشته بود بد قیافه( چون من ازش بدم میاد اینجوری میگما چشاش آبیه) وااااااااااای حالا فکر نکنه من ظورم خودش بوده😐😐😐😐

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

پسره کنکوریه امسال😑

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)

خداقوت که ناخواسته تخریبش کردی 😂

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

چون چشاش آبیه خوش قیافه اس🥴🥴🥴

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

کاااااش نیان بازدید 😐

مردم از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂👏👏👏👏👏

😬😤

چون چشاش آبیه خوش قیافه اس🥴🥴🥴

خب یکی از اصول خوش قیافه بودن رنگ و حالت چشمه ولی درکل بد نیست نمیتونم بگم زشته 

من خودم پارسال فهمیدم در این حد چشاش آبیه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خوب کاری کردییییی😂😂😂😂😂😂👏👏👏🌹

اره دهنش سرویس 🤣🤣🤣🤣

خب یکی از اصول خوش قیافه بودن رنگ و حالت چشمه ولی درکل بد نیست نمیتونم بگم زشته  من خودم پارسا ...

من ک نفهمیدم تو با خودت چند چندی🥴🥴🥴

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕