2777
2789

بچه ها من همه ازم فرارین از بچگی اینطور بوده 

دوستام  حتی اونایی که خییلی صمیمی هستیم همیشه تا همین الان که بیست و سه سالمه یهو میبینی غیبشون میزنه و دیگه سراغی نمیگیرن ازم بی دلیل با اینکه خیلی خوبم تو رفاقت و اصلانم ادم فخر فروشی نیستم 

الانم که ازدواج کردم خانواده همسرم اینطورن جالب اینه که فقط خانوما باهام اینطورن خاله هاش عمه هاش خاهراش مادرش باورتون نمیشه دختر عمه های شوهرم تا حالا منو ندیده بودن وقتی دیدن حتی نگام نکردن 😯 یا تو جمعشون میرم سلام میکنم سلام میکنن ولی از هزارتا فحش بدتره یعنی غیر عادی بودن رفتارشونو حس میکنم  بر عکس هر مردی هم صحبتی با منو دوست داره و منظورم اقایون اشنا هستش 

خیلی منو به فکر فرو برده اخه خیلی حس تنهایی دارم 

اونقد زیبا نیستم که بگم حسودی میکنن اتفاقا پوستم افتضاحه و اصلا اعتماد بنفس ندارم واسه همین زیاد قاطی مسایل نمیشم  معمولا ساکتم تا سوالی ازم پرسیده نشه حرفی نمیزنم ‌ولی حقی ازم ضایع بشه از خودم دفاع میکنم و به وقتش شوخی هم میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد ب نفس نداری شاید خودت اینطوری حس میکنی ک خانوما رفتار متفاوتی نسبت بهت دارن

نه اخه احساسش میکنم مثلا زن عموی همسرم رفتار عادی داره باهام وقتی مقایسه میکنم میفهمم عادیو با غیر عادیو

بعضی ادما اینجورین که بقیه فکر میکنن خودشونو میگیرن ولی واقعا اینجوری نیست خانوماام روی این مسئله حساسن که بفهمن کسی خودشو برای اونا گرفته شاید از اون دسته ادما باشی

در مقابل مردا جذب کسی میشن که مغرور به نظر بیاد 

این نظر منه

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻
وقتی خیلی خوبی  تنها علتی که میتونه داشته باشه...شاید هم پوششت نمی پسندن جسارت نشه شاید

..پوششم معمولیه اصلا غیر متعارف نیست  نمیدونم ممکنه چون با همه همسن و سالام فرق میکنه پوششم  تیپ کارمندی 😁حالا یکمم امروزی

ادم مغرور چطوریه میشه برام توضیح بدی 

ببین من نگفتم شما مغروری گفتم بعضی ادما ی طورین که فکر میکنن طرف مغروره نمیدونم چه جوری توضیح بدم 

مثلا من ی دختر عمه دارم خیلی باحاله و ادم راحتیه ولی چندتا از دوستام که دیدنش گفتن خودشو میگیره در صورتی که اصلا اینجوری نیست 

شاید چهره جذاب موثر باشه یا بعضیا به کسی که حتی خوش لباسم باشه حسودی میکنن شما یا چهرت شمارو مغرور نشون میده یا ادم ساکتی ممکنه باشی که حس کنن مغروری 

من که شمارو نمیشناسم نظر خودمو گفتم 

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻