2777
2789
عنوان

میاین باهم دردودل کنیم 😭

177 بازدید | 25 پست

من بعضی تاپیکارو میخونم هرادمی که میبنم میگه مشکل داریم توزندگی نامزدم فلانه و....

من ازازدواج وزندگی مشترک خیلیییی میترسم خیلییی فک میکنم تهش خداییی نکرده اتفاقی بیفته میشه راهنماییم کنین توروخدا میترسم 😭😭😭

میشه برای آرامشم صلوات بفرستی🌸☘🍃 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا که میگی درد ول. یه نفر هست تا الان بارها دل منو شکونده. نه فقط من بلکه بقیه رو هم رنجونده. پیش خودم میگم خدایا یه آدم تا چه اندازه میتونه دل بشکنه و غمش نباشه... اصلا عجیب هس این شخص

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!

منم خیلی میترسم ، همش میگم نکنه انتخابم اشتباه باشه یا ادمای بهتری هم باشن ، اصلا شاید دوسم نداشته باشه ب اجبار خانواده اش باشه ، نکنه بعد ازدواج عوض بشه ، هوووووف زیادن

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰

تو‌خوب باش خودت، از همه نظر،دعا کن خدا همسر خوب بهت بده،خدا هوای بنده هاشو داره،خصوصاً اونایی که در هر صورتی چه اوضاع خوب باشه چه بد به خدا امید دارن و شکرشو به جا میارن.من خودم تجربش کردم نگران نباش وقتی خدا هست.

صلوات واسه ظهور امام زمان(عج)فراموش نشه__🍓🍓🍓

همین الان پنج تا صلوات بفرست هدیه کن ب حضرت علی اکبر در خونشو بزن حاجتت رو بده منم دعا کنین ممنونم♥️😍🤲

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد و عجل فرجهم »

میشه برای حاجتم دعا کنید ممنون میشم 😔🥺😭💔
نه اینکه یکی مشکل داره یا خوشبخته بستگی به روحیات و اخلاقیات آدم داره و مهم ترینش انتخاب و تصمیم درس ...

دقیقا ولی چجوری تصمیم درست بشه خب 

مشکل که همه جاهست من الان خودم یه ادمی هستمذزیاد اهل بحث دعوا نیستم هر کی هر چه بگه یا کاری کنه که ناراحت بشم زیاد فکرم درگیرش نمبکنم و میگذرم اما خانواده ام دوست دارن یه چیز هی کش بون و بحث بشه منم مخالفم الان به مامان وبابام میگم هر چی خانواده شوهرم میگن برام مهم نیست شما هم دخالت نکنید وحرفی نزنید که سبک بشید بدشون اومده چیکار کنم من اخلاقم این طوره دست خودم نیست مخصوصا الان که شوهرم مریض سرطان داره و شیمی درمانی میشه اصلا حوصله این کارها ندارم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
تو‌خوب باش خودت، از همه نظر،دعا کن خدا همسر خوب بهت بده،خدا هوای بنده هاشو داره،خصوصاً اونایی که در ...

من تنهاامید زندگیم خداس شب وروز کارم دعا کردن برای عاقبت بخیری وخوشبختیه خداان شاءالله کمکون کنه 

منم خیلی میترسم ، همش میگم نکنه انتخابم اشتباه باشه یا ادمای بهتری هم باشن ، اصلا شاید دوسم نداشته ب ...

😭😭😭

زندگی همه مثل هم نیس که منم الان نامزد دارم ولی خیلی راضیم و خداروشکر خیلی خوشبخت 😍 ان شاءالله از ...

ان شاءالله ازته دل خوشبخت بشین ازته ته ته دل عزیزمممم خداروشکر😍😍😍