2777
2789
عنوان

بگین نی نی من دختره یا پسر؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 170 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا این حرف وی از زمانیکه مجرد بودم هس تو چشمم..هنوزن هس فک‌کنم‌ شانسی باشه و نشه روش حساب کرد

😂😂😂😂دقیقا

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
اسی من نذر کردم بچم پسر باشه اتفاقا باهم همسنیم نذر کردم پسر باشه اسمشو محمد بذارم چ مصیبت ها کشیدم ...

اره عزیزم‌منم‌میخام محمدعلی بزارم اسمشو اگر خدا بهم بده لیاقت این اسم رو داشته باشیم

تاریخ آخرین پریود و تاریخ تولدتو بگو تا دقیق بگم بچت چیه

من گفتم بهش😂

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
عشقم‌صددرصد پسره مطمعن باش

عزیزم میشه منم بگی 

منم اخرین پریودم ۱۲بهمن بوده 

تولدم ۲۰/۵/۱۳۷۶

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢
من گفتم بهش😂

برای منم بگو لطفا عزیزم

خداجونم ممنون بابت هدیه قشنگت خدایا برامون حفظش کن و سالم وصالح بیاد بغل من و باباش خداجونم خیلی منتظرش بودیم چراغ خونمون شده امیدمون شده مراقبش باش پروردگارم...💓💓💓خدایا مراقب تو دلیم باش😢😢