2777
2789
عنوان

بگین نی نی من دختره یا پسر؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 170 پست
سنم ۲۹ . ماه تولد اسفند . سال تولد ۷۰ . اخرین پزیودیم هم ۵ اسفند

اگه تا ۹اسفند نطفه بچه بسته شده باشه پسره اگرم بعد ۹اسفند لقاح انجام شده باشه دختره از روی سونوت نگاه کنی میفهمی دقیق 

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو بهت گفته الان دقیق چن هفتته؟مال تو تو فاصله سه چهار روزه جنسیت باید دقیق بدونم نمیخوام الکی بهت ...

سونو ٦هفتگي رفتم خيلي كوچيك بود گفت ٨هفتگي بيا ولي ١٣بهمن و كه ميزنم دقيقا امروز ميشه هفت هفته و ٣روز

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
چ جالب ینی دوتابارداری ها متفاوت بودن علائم شون اما ی جنسیت درسته؟؟؟جسارتا میل جنسی ت کم شده یا زیاد ...

اره عزیز متفاوت ولی یه جنس هستن بچه هام 

میل جنسی متوسطه چون شکمم اومده جلو سختمه ولی در کل دوروز یه بار میشه که.... 

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓
سونو ٦هفتگي رفتم خيلي كوچيك بود گفت ٨هفتگي بيا ولي ١٣بهمن و كه ميزنم دقيقا امروز ميشه هفت &nbs ...

۱۰اسفند تا ۱۱فروردین لقاح صورت گرفته باشه پسرع تاریخ پریود ّبا لقاح فرق داره اگرم قبل یا بعدش لقاح انجام شده باشه دختره

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
مرسی 😘 بهم این فن فهمیدنو یاد میدی بعدا برای خودم داشته باشم

الان میذارم عزیزم