2777
2789
عنوان

بگین نی نی من دختره یا پسر؟😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 170 پست
من ی دختر دارم ۳سالشه..سر دخترم کم اشتها شدم زشت شدم و جوش زدم..ازهمون اوایل تهوع داشتم از اشپزخونه ...

منم یه دختر 5ساله دارم ولی علائم شمارو داشتم بازم رفتم سونو دختر هست توراهیم

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهم این علائمو داشتی عزیزم؟

پسر سن و اخرین پریودتو بگو بگم بچت چیه دقیق

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
😍😍

سنت و تاریخ اخرین پریودتو بگو دقیق بگم چیه

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
اکثرا که بچشون پسره هم پوستشون خیلی صاف و براق میشه هم خیلی خیلی بیخواب میشن واسه دختر خیلی خوابالو ...

اره شبا بیچاره م ینی بااینکه من خیلی خوابالویم نمیتونم شبا درست و درمون بخابم😑

منم یه دختر 5ساله دارم ولی علائم شمارو داشتم بازم رفتم سونو دختر هست توراهیم

چ جالب ینی دوتابارداری ها متفاوت بودن علائم شون اما ی جنسیت درسته؟؟؟جسارتا میل جنسی ت کم شده یا زیاد عزیزم

من سر دخترم چیزی هوس نمیکردم اما سر پسرم هوس زیاد داشتم سر دخترم شبا بی‌خواب بودم سر پسرم خوشخواب سر دخترم خوش خلق بودم سر پسرم گند اعصاب پاچه همه رو میگرفتم مخصوصا شوهرم بی حوصله شده بودم لکه بینی داشتم اوایل ولی سر دخترم اصلا اون آزمایش‌ها هیچ کدوم انجام ندادم فقط سر پسرم موهای زایدم خیلی کم رشد شده بود نسبت به قبل اما سر دخترم میمون بودم

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯
من سر دخترم چیزی هوس نمیکردم اما سر پسرم هوس زیاد داشتم سر دخترم شبا بی‌خواب بودم سر پسرم خوشخواب سر ...

چ جاااااالب..من این علائمی ک میگین سرپسرتون داشتین دقیقا سردخترم داشتم😳😳

چ جاااااالب..من این علائمی ک میگین سرپسرتون داشتین دقیقا سردخترم داشتم😳😳

برا هرکس متفاوته

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯