2777
2789
عنوان

بازیگری

245 بازدید | 11 پست

سلام دوستان. سال نوتون مبارک

دوستان راست میگن محیط کار بازیگری بده؟ 

اینجا کسی هست اشنایی داشته باشه و از نزدیک دیده باشه محیط شو و در ارتباط بوده باشه؟

خب ندیده هم میشه فهمید چه خبره 

بدون تن دادن به بعضی چیزا و پاک موندن

رسیدن به بالاها سخته 

غیرممکن نیست ولی خیلی سخت 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیک نبودم ولی قطعا توهرمحیط و صنفی ی سری نوخاله هس

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

تو هر محیطی میتونی کثافط کاری دربیاری فرق نداره بازیگری باشه یا هرچی

ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨                                      دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:                                            

بله زیاد جالب نیست 

دوست من منشی صحنه بود میگفت اکثرا واسه گرفتن نقش اول باید با کارگردان.........😑و اگه بخوای ادا تنگا رو دربیاری هیچ نقشی بهت نمیدن 

پشت صحنه هم همشون راحت جلوی همدیگه لباس عوض میکنن سیگار می کشن همه با هم دوست پسر دوست دختر هستند 

اول از همه هم باید محمدرضا شریفی نیا ⛔⛔⛔طرف رو تایید کنه واسه بازیگری ⚠️⚠️⚠️⚠️

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
بله زیاد جالب نیست  دوست من منشی صحنه بود میگفت اکثرا واسه گرفتن نقش اول باید با کارگردان..... ...

....

من زیاد نمیتونم باور کنم نمیدونم چرا. خودمم اینارو شنیدم از چند نفر...

اخه یعنی چی اخه. کارگردان یه هنرمنده... اگه شهوت ران باشه اصلا نمیتونه کار کنه که!! تمام ادمایی که معروف میشن اصلا شهوترانی نمیکنن... شهوترانی ادم و از هدف دور میکنه!

رسیدن به بالاها از راه درست سخت نیست اینا راهشون غلط

ممنونم از نظرتون. شما چه راهی پیشنهاد میدین برای رسیدن به شهرت از راه درست؟ من نقاشم. هنرمندم. ولی به شهرت علاقه دارم. نمیدونم چرا. 

[QUOTE=182616964]ممنونم از نظرتون. شما چه راهی پیشنهاد میدین برای رسیدن به شهرت از راه درست؟ من نقاشم. هنرمندم. ولی ب ...[/QUOTE

نقاشی خوب بکشید و وارد بشید معروف میشید مثل استاد فرشچیان ولی شهرت دوست داشتن درست نیست چون معروفیت مهم نیست مهم اینکه ادم توی زندگیش با هدا باشه و انسان خوبی باشع اون موقع ناخواسته معروف میشی مثل ایت ا... بهجت