2777
2789

بچه ها سلام من یکی دو ماه پیش عشقم بهم زنگ زد خیلی کوتاه باهام حرف زد و گفت کار دارم باید برم، گفتم چقدررر کم ،گفت مهم اینه ک صدای همو شنیدیم و من که ناراحت شده بودم زیاد خوب باهاش حرف نزدم و خلاصه قطع ک دیم ،بعد از شنبه صبح بخیرای خییلی خشک و رسمیمیفرستاد حس ک دم ازم ناراحته پیام دادم چقدر خشک، گفت الکی فکرای بد نکن تو جلسه ام بعد منم گفتم یه کلوم بگو دوسم داری یا نه و دید ول نمیکنم گفت راستش جلسه نیستم از طرز حرف زدنت خوشم نمیاد و اینکه الکی قضاوتم میکنی، بعد فرداش پیام دادم قرصخوردم که  خوذمو بکشم از زندگی خستم کفت از اون بالام خودتو بندازی پایین تا وقتیکه طرز فکرت اینه من بیشتر ازت فاصله میگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دروغ میگه بهانشونه همشون اینجوری میگنتا میخوای چیزی بگیمیگن چقدر گیر میدی چقدر رفتارت بده درحالیکه بهانس فقط برا دوستیه چن ماهه میخوانت براهمین نمیخوان یه لحظه هماعصابشون خراب بشه

چه بی احساس عمرتو به پاش هدر نده

منم گفتم بخاطر تو خوذکشی نکردم از یه جای دیگه ناراحتم، البته الکی گفتم خودکشی در کار نبود فردام دوباره بهش پیام دادم دیدم سرد برخورد میکنه هر چی دهنم اومد بارش کردم گفتم زن سابقت حق داره محل سگن بهت نمیزاشته ،تهدید کردم کوچیکش کردم هر طور که فکر میکردم بیشتر میسوزه نثارش کردم ،البته اینم بکم اولین بارم نبود بارها بهش توهین کردم و بخشید ولی اینبار دیگه محل نمیزاره ،هر چی منت کشی میکنم،قربون صدقه میرم میگه خیلی داغونم کردی با حرفات

سرتاپا تناقض داری به نظرم اصلا ب درد هم نمیخورید هم اخلاق تو بده هم اخلاق اون و اینکه مرد زندگی نیست بکش بیرون از اون رابطه آبکی 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
دروغ میگه بهانشونه همشون اینجوری میگنتا میخوای چیزی بگیمیگن چقدر گیر میدی چقدر رفتارت بده درحالیکه ب ...

ولی واقعا رفتار من بد بود،خودم واقعا خجالت میکشم از حرفایی که گفتم

گفتنش راحته،عقل اینو میکه ولی احساس قبول نمیکنه

احساس اشتباه همون بهتر ک بره زیر پات وقتی حرمتا شکسته میشه دیگ ادامه رابطه معنیی نداره هیچ وقت رابطه مثل اولش نمیشه حتما باید با بچه طلاق بگیری؟

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
احساس اشتباه همون بهتر ک بره زیر پات وقتی حرمتا شکسته میشه دیگ ادامه رابطه معنیی نداره هیچ وقت رابطه ...

نمیتونم حتما باید تو شرایطش باشین تا بفهمین چی میگم گذشتن از کسیکه عاشقشی خیییلی سخته

نمیتونم حتما باید تو شرایطش باشین تا بفهمین چی میگم گذشتن از کسیکه عاشقشی خیییلی سخته

میتونی نمیخوای 

پس هر چی سرت میاره هر چقدر بی محلی میکنه و با رفتارش بهت توهین میکنه بپذیر و ناراحت نشو 

[QUOTE=182592352]میتونی نمیخوای  پس هر چی سرت میاره هر چقدر بی محلی میکنه و با رفتارش بهت توهین میکنه بخان زیاد بمن توهین نکرد تو یکسالی که بودیم فقط سرش شلوغ بود و من بیشتر به اون بی احترامی کردم واسه همینه که منت کشی میکنم برگرده اون در کل ادم بدی نبود