2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم طبیعیه

اخه الان اصلا نی نی خیلی وزنی نداره ک

ماه ۸ به بعد سنگین میشی

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
اره منم شنیدم..نمیدونم راسته یا نه.ان تی احتمال بهم نداد

انشالله صحیح و سالم بغلش کنی گلم 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

منم هفته 17 هستم دکترم گفت هفته بعد یعنی هفته 18 برم انومالی ولی خب احتمالا تا چهاردم بستن گفتن اگه نبودن بعد تعطیلات برو که میشه هفته19

دوستای عزیزم پیج هنری منو ببینید پر از دیوارکوب ها و تزیینات سفالی،استند اسم و گیفت های تولد ،دندونی و... به سفارش و سلیقه شما😍gallery_sheabooooo  تخیف ویژه برای دوستای نی نی سایتیم

منم اینجوری بودم فقط ماه آخر یکم سنگین شدم

من ۶ ماهه م بود خونه تکونی میکردم میز غذاخوری ۸ نفره رو خودم تنهایی  تو خونه جابجا میکردم 😀

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙