2777
2789
عنوان

نژادپرستی

257 بازدید | 15 پست

دیشب یک نفر کلیپی گذاشت درمورد نژادپرستی جالب اینه درمورد فقط ایران نبود همه کشورارو می گفت بعد یه عده حمله کردن بهش با شعار حمایت از ابرو وحیثیت ایرانی، خدا شاهده صحیحه که از نژادپرستی دفاع بشه.شما خودتون دفاع می کنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه برابرن،مگر درتقوا،ک مانمیدونیم کی تقوا داره و اینو خدا میدونه 

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

من خونوادم همه نژاد پرستن هر کار می کنم نمی تون قانعشون کنم مثلا با افغانستانی ها رفتارشون متفاوت از ایرانیاس منم همش سریع این موضوع با هاشون دعوا دارم ولی چه میشه کرد؟؟ 

تو این تاپیک کسی نمیاد بگه من نژادپرستم اما تو همین سایت ریختن نژادپرست های نادان که از خودشون بهتر پیدا نمیکنن

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

از نژادپرسیتی و نژاد پرست متنفرم حتی باهاش همکلام نمیشم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

نژاد پرستی فقط به سیاه و سفیدی پوست نیست، بنظرم ما ایرانی ها خیلی نژاد پرستیم مثلا اروپایی ها خیلی ناز و گوگولی میدونیم ولی پاکستانی و افغانستانی ها رو ....

یه چیز دیگه هم اینکه خیلی من کوردم، من تورکم ،من من من میکنیم

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

تا منظورتون از نژاد پرستی چی باشه ، بعضی وقتا در مورد اختلاف فرهنگی که صحبت میشه یه عده سریع گارد میگیرن که شما نژاد پرستید در حالی که فرهنگ و اختلاف فرهنگی تو علم جامعه شناسی تعریف شده هست و البته به معنای برتری یا ضعف یه فرهنگ نیست ولی اختلاف وجود داره که هر چند برا معاشرت بین اقوام مشکلی نداره ولی برای ازدواج بین قومیتی بهتره در موردش تحقیق بشه

عزیزم راه دوری نرو تو همین کشور بعضی پایتخت نشینا شهرای بزرگ دیگه رو قبول ندارن شهرای بزرگ شهرای کوچیکو قبول ندارن شهرای کوچیک روستاها رو روستاها..ترک کرد لر فارس عرب اغلبشون بشدت نژاد پرستن و همو تخریب میکنن انگار نژاد انتخاب خودشون بوده بعد افغانستانی و عربای حاشیه و اینا رو ک اغلب ایرانیا اصلن قبول ندارن..متاسفانه وضعیت تو ایران جوریکه محله ایکس ادمای محله ی ایگرگ رو داخل ادم حساب نمیکنه و برچسب نوکر و ارباب و فلانم ک تا دلت بخاااد...

چشمان تو آفریقاست..