2777
2789

کسیکه اومد خاستگاری  ۵سال پیش ولی بخاطر بیکاریش نشد ازدواج کنیم اما باهاش بودم و همه جوره کمکش کردم یهو سرد شد و دو هفته از هم بی خبر بودیم و یهو متوجه شدم ازدواج کرده. دارم داغون میشم ۴روزه هرچی می‌خورم حالت تهوع میگیرم و ۴کیلو وزن کم کردم. تولدمه خواهرم میخاد حالمو عوض کنه اما نمیتونه 

به نظرتون برم پیش روان پزشک؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت رو سرگرم کن 

به زورم که شده حتما باشگاه برو، با دوستای جدید خواهرت 

وقتات رو اینقد پر کن که اصلا وقته نکنی بشینی و بری تو فکر 

و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓

بهتر حتمالیاقت عشق تو رونداشته با ادم بیکار چطورمیخواستی زندگی کنی بهتر که نشد.

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

عزیزم

تازه این اتفاق افتاده. تو دوره سوگواری هستی. گریه کن. غصه بخور. طبیعیه. باید زمان بگذره که کنار بیای. 

اگه دوره سوگواری‌ات طولانی شد با مشاور حرف بزن. نیاز به روانپزشک نیست. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
نباید خودت رو زیاد درگیرش کنی  کم کم فراموشش کن  وگرنه آینده بد جور لطمه میبینه

میخام فراموشش کنم ولی وقتی یاد حرفاش میفتم که میگفت نزار ما رو از هم جدا کنن داغون میشم میگم اون چطور تونست اخه ما با هم کات ۴ماهه داشتیم اما اون دوباره برگشت کاش هیچوقت برنمیگشت

بهتر حتمالیاقت عشق تو رونداشته با ادم بیکار چطورمیخواستی زندگی کنی بهتر که نشد.

خودم با هزینه خودم استخدامی ها رو ثبتنامش میکردم تا اینکه قبول شد اما خودشو گم کرد

عزیزم تازه این اتفاق افتاده. تو دوره سوگواری هستی. گریه کن. غصه بخور. طبیعیه. باید زمان بگذره که کن ...

اره عزیزم میترسم برم روان پزشک همش قرص اعصاب بهم بده و بهم بریزم

چی بگم که اروم بشی

اگه پولی براش خرج کردی فکر کن تو بوررس از دست دادی اگه سواستفاده عاطفی ازت کرده بسپارش به خدا

ولی یه خبر خوب برات دارم چون قرار اون انرژی مالی و عاطفی که سال ها قبل خرج کردی امسال تماما بهت برگرده حالا از طریق کسی دیگه ایی و متقابلا شخصی که سو استفاده کرده و بری خودش چرخه کارمایی ایجاد کرده امسال تمام اون انرژی رو دریافت می کنه و تاوان میده

تنها کاری که باید بکنی تا به تونی تمام اون انرژی های مالی و عاطفی که از دست دادی رو به سمت خودت جذب کنی اینکه پاکسازی کنی و گذشته رو رها کنی 

حالا از چه روشی می تونی از روش ایموشن کد استفاده کنی ( منم تجربه اینجوری داشتم و واقعا کمکم کرد تا احساساتم متعادل بشه)

پاکسازی هواپونوپونو هم می تونی انجام بدی 

خلاصه روش های زیادی برای پاکسازی هست که دو تا شو فقط من اسم بردم 

چی بگم که اروم بشی اگه پولی براش خرج کردی فکر کن تو بوررس از دست دادی اگه سواستفاده عاطفی ازت کرده ...

مممنونم عزیزم اره هم سو استفاده مالی و هم عاطفی کرد کاش هیچوقت توی دانشگاهی که با هم بودیم نمیرفتیم کاش هیچوقت باهاش آشنا نمیشدم