2777
2789
عنوان

دوستان کمکم کنید درخصوصه بیبی چک

1303 بازدید | 52 پست
من و همسری ماهه پیش یه ر ا ب ط ه مشکوک داشتیم ولی من به 10 ساعت نکشیده بعد از اون رابطه پ ر ی و د شدم به خاطره همین خیالم راحت شد ولی این ماه با ووجوده اینکه باید تا 5 روزه دیگه باید بشم هیچ علائمی ندارم من همیشه 10 روز مونده به موعدم علائمم شروع میشد ولی الان هیچی!!!! این چند روزم مسافرت بودیم و من همش تو ماشین حالته تهوع داشتم یهو دیشب دلشوره افتاد به دلم یه بی بی داشتم تو خونه زدم، منفی شد خیالم راحت شد ولی صبح که یهو چشم بش افتاد دیدم روش یه هاله ی کمرنگ افتاده!!!! یعنی ممکنه ک باردار باشم؟!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالش کمه اما گاهی وقتا با وجود پریودی بازم ممکنه باردار باشی
عشقم طه1392/10/16 تو یه روز برفی سنگین تو بیمارستان مادر کودک شیراز به دنیا اومد http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014091310543495231
امکانش هست عزیزم شاید تخمک گذاریت دیر بوده چند روز صبر کن بی بی بذار یا برو از بده
دعای بخت گشایی دعای چله بریدن برای زنان نازا دعای محبت دعای باطل نامه دعای ترس دعای نظر سرکتاب باز کردن اینم شماره09399759188
بعضی از بی بی چکا بعد از ده دقیقه دیگه جوابشون معتبر نیست برای اطمینان میتونین دوباره چک کنید ممکنه به خاطر سفر بدنتون کمی دچار تغییرات شده باشه و برای همین علائم پری شدن رو ندارید علائم بارداری هم اکثرا بعد از تاخیر پری خودشون رو نشون میدن
بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚
ایشالا که نیستی عزیزم. ولی من خیلی نی نی میخواستم . بی بی من بعد از 10 دقیقه خط دوم افتاد از خوشحالی کلی گریه کردم و خدا رو شکر کردم اما فرداش پریود شدم کلی خورد تو ذوقم............ حالا یه بی بی دیگه بذار اگه باردار باشی باید توی دو دقیقه دو خط بشه.
فقط میتونم بگم خدایا شکر که منو لایق اسم "مادر" دونستی..... خودت برام حفظش کن