2777
2789
عنوان

به نظرتون نیاز دارم

66 بازدید | 11 پست

بچه ها  سلام

من چهار پنج ساله از نامزدی تا ازدواجم میگذره از اول ماجرا همیشه با خانواده شوهرم کنتاژ داشتیم اونم به صورت خیلی تابلو که دوست و اشنا همه میدونن

ازروز اول بله برونم که منو بردن تو لباسای پنج هزار تومنی که برام لباس بخرن تا عقد کنونم که حتی حلقه برام نخریدنو نیم ساعت قبل عقد همسرم رفت خرید تا عروسیم که هر چی عکاس گفت یه عکس یادگاری باهامون نگرفتن و رفته بودن پیش دعا نویس که ما جدا بشیم و دعاهاشونو دیدم ..این وسطم خیلی دعوا داشتیم با هم که مدام من محکوم بودم و البته تو دعوا سعی میکردم جوابشونو بدم ولی خب اونا شش نفر بودن و من یه نفر و حتی همسرم یه سال قطع ارتباط بود که به زور خودم فرستادمش اشتی کنه و اخر سر انقد حرف پیشش زدن که گفت تو هم باید اشتی کنی منم عین احمقا هر چی میگفت میگفتم چشم اونا دعوا میکردن منو از خونه مینداختن بیرون من باید اشتی میکردم اونا فحش میدادن من باید پاپیش میزاشتم و چندین بار پیش اومد و همش من میرفتم برا اشتی 

اخرین بار عموهای همسرم ازم تشکر کردن گفتن چقد دل بزرگی داری و ممنون که پسر مارو باهاش میسازی..همسرم همیشه حقو به من میداد اخه میدید من هیییچ کاری نمیکنم و اونا مدام اذیت میکنن (دقیقا به همین اندازه که نوشتم بی رحمن)

اخرین بار سر جریان بارداریم بود همین چند روز پیش بهم گفت چرا فکر کردی بچه داشتن تو برامون مهمه من خندیدم هیچی نگفتم ..دوباره وقتی خاستم بیام همسرمم پیشم بود یدفه الکی و بیخود مادرش گفت  چرا فکر کردی یکی مثل تو میتونه مثل من بچه بدرد بخور بزائه که بار دار شدی 

همسرم نزاشت جوابشو بدم و خیلی ناراحت شدیم هر دومون و گفت که دیگه اجازه نمیدم بری خونمون 

حالا مثل اینکه دعوایی شده  برادر شوهرام تو دعوا بودن و چاقو خوردن همسرم اصرار میکه که برو ولی من دلم راضی نیست برم تو اون خونه چند بارم به خاهر شوهر زنگ زدم حاشونو پرسیدم 

اگه نرم زشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ک خیلی خانوووم و صبوری... برو عیب نداره هنینم بهونع میکنن بدتر عثابتو بهم میریزن... ولی اصلا خونشون نرید ن خودت ن هنسرت فقط اگه جایی همو دیدین سلام علیک نک جلو مردم.... ازشوت کانلا فاصله بگیر

خداروشکر ک همسرت مثل اونا نیس.... برا دعا ک برلت مینویسن هر روز او خونه سوره بقره رو پخش کن اثر دعا رو باطل میکنه... تو برا خودت زندگی میکنی ن اونا قطعا بچه هر کس برا خودش عزیزه💚

چه خانواده ای 

چاقو خوردن 😐

به نظر من برو ،ولی با مادر شوهرت سنگین رفتار کن چقدر بی خرده

بچه نعمت خداست 

ولی در کل کم برو، هر وقت هم حرفی زدن همون موقع با احترام و اقتدار جوابشون را بده بگو ناراحت شدم و با دلیل قانعشون کن اشتباه می کنند ،این طور آدم ها بعد از مدتی حرفی که خودشون زدند را قبول نمی‌کنند پس حتما همون موقع با احترام و ادب بهشون جواب بده

شوهرم خودش میگه برو

اخ گفتی گعت اجازه نمیدم بری خونمون

توهم ب اقات بگو فعلا بارداری فشار عصبی واسه بچه خطرناک بزارین بعد زایمان سه ماه واس بچه بهونه بیار بگو کرونا نمیش رفت این ور اونور

مدریت توسط اکیپ ۵ نفرمونM⁵
چه خانواده ای  چاقو خوردن 😐 به نظر من برو ،ولی با مادر شوهرت سنگین رفتار کن چقدر بی خرده بچ ...

نه عزیز اتفاقا مامان من هرچی بهش گفتن فقط احترام عزت ده سال اذیتش کردن اخر سر خودم گرفتم عممه هامو زدم قطع رابط کردیم 

اخه میگه به خاطر این موضو برو

تو بهش بگو اینجوری

عزیزم تو راست میگی  فعلا مبینی من باردارم فسار اعصبی واسم سم

بعد کرونا هست من نباید زیاد جایی برم خطرناک هم واس بچه هم واس خودگ عزیزم قربون صدقش برو  بگو اگ ددست داری  ناراحت میشی باش بریم ولی زیاد نمونیم بگو پات درد میکنه کمرم درد میکنه اینجور چیزا 

اگ گفت نریم ازش بشدت تشکر کن و قبول کن 

ولی اگ همسرت ناراحت میشه برو ولی سر سنگین باهاسون تا کن اگ حرفی زدن یا سکوت کن یا با متانت جوابشونو بده البته حرف مفت از حرص اینجور میحرفن 

هیچ وقت جلوی اونا با اقات قهر یا دعوا نکن جلوی اونا ب اقات بشدت احترام هی چشم چشم کن از اقات بزار بترکن