2777
2789

مامانا کیا مثل من بچه هاشون ریزه میزه موندن

من دخترم ۵ سالش تموم شده ۱۷ و نیم کیلو  وزن و ۱۰۴ قدش هست!!

راهکار هم بدین برای افزایش قد و رشد بچه لطفا

زخم زبون هم نزنین خواهشا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زخم زبون چرا؟

دختر خاله ی منم ریز میزه موندن بود انقدددم لاغر شد ولی وقتی رفت کلاس دوم یهویی تپل شد وزنشم رفت بالا

حالا تو اگه خیلی نگرانی دکتر تغذیه ای یا چکاپی ببرش

دکتر غدد ببر 

باشگا ببر

غذای کامل و سالم 

شیر و میوه 

تو رشد بچه خیلی تاثیر دارن اینا 

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 

عزیزم ژنتون چطوره  من خودم هیکلیم پسرم ۲۳ ماهس ۱۷  وزنشه   ۹۹ قدش

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

وزن بچه بسته به طبعشه

چاقه یا لاغر بودنش

بچه تو با هیچ بچه ای مقایسه نکن. 

به حرف اطرافیانم گوش نده

. بچه های طبع گرم لاغرن

. اگه تند تند مریض نمیشه و سالمه  وزنشو ول کن. منم قبلا درگیر این مسائل بودم و اشتباه میکردم

دختر منم ریره میزه است و همیشه سرزنش میشم ک بهش نمیرسم...هر کار کردم بهتر نشد....یه مدت صبحها ناشتا ...

خدا لعنت کنه اونایی که مامان بی چاره رو سرزنش میکنن.

منم خیلی میشنوم چون شاغل هم هستم

همش حس عذاب وجدان به آدم میدن

خدا لعنت کنه اونایی که مامان بی چاره رو سرزنش میکنن. منم خیلی میشنوم چون شاغل هم هستم همش حس عذاب ...

واقعا همش استرس میدن.مخصوصا ک من خودم چاقم فکر میکنن سهم اونو میخورم.

یه جا خوندم خاکشیر ناشتا هم خوبه...من اونم میدم ولی دختر من یه مدت طولانی یه چیزو نمیخوره.

یبوست نداره؟