یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون
اگه تمیز آشپزی کنی و اگه شد گاز تو تراست بزاری اونجا آشپزی کنی که آشپزخونه تمیز بمونه و کشوهاتو تمیز بچینی و هر از گاهی بریزی بیرون هرچی نیاز نداری رو دور بریزی و لوازمت همیشه سر جای خودش بزاری کار خاصی به جز جارو و دستمال و تی کشیدن نخواهی داشت
یکی از کارهایی که به مرتب بودن خونه خیلی کمک میکنه اینه که وسایل اضافه رو دور بریزی واقعا دیدم کسانی که وسایل اضافه خیییلی نگه میدارن و اینجوری اصلا نمیشه خونه رو مرتب نگه داشت.من خودم اصلا وسایل اضافه نگه نمیدارم فقط اونایی که میدونم استفاده میکنم نگه میدارم.در مورد کارهای دیگه هم که سر وقت بخوای انجام بشه و منظم باشه از قبلش باید خیلی روش فکر کنی و همه جوانب رو در نظر بگیری.این خیلی کمک میکنه که بتونی یه برنامه ریزی خوب داشته باشی.
من برنامه هام رو نيمه كاره رها ميكنم يه مدتيه اينجوري شدم
هر وقت رفتی تو آشپز خونه بر آشپزی ظرف هات رو بشور اگه ظرفی نبود ظرف های ابکش رو خالی کن و یا روی کابینت رو دستمال بکش...هر چی از هر جا برداشتی سر جاش بگذار...
هر شش ماه کابینت ها رو تمیز کن...البته روز فقط یک کابینت
یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم