2777
2789
عنوان

دعوای نوروزی مادرشوهر روانی من

345 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

مادر شوهر من خیلی مشکل روحی روانی داره واقعا قرص اعصاب میخوره ولی امشب که برای عید دیدنی از شهر دیگهرفته بودیم اونجا به اسم بی اعصابی چنان دعوای بزرگی با شوهرم به پا کرد که پاشدیم از خونش زدیم بیرون اومدیم خونه خواهرشوهرم.

خیلی ناراحتم و گریه کردم. به منم توهین کرد. بچم از ترس گریه میکرد وحشی شده بود شوهرمم از بس داشت از شور به در میکرد زد رو میزش با مشت که شیشه میز هم شکست و همه چیز ریخت و خونه زندگیش افتضاح شد

شما جای من باشید دیگه نمیرید هرگز؟ چه عکس العملی باید داشته باشم الان؟

شوهرم فکر کنم قصد داره دوباره بریم اونجا تا هرجور شده آشتی کنیم و با کدورت از شهرشون نریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخالت نکن 

اما به شوهرت نشون بده ناراحت شدی 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

بهتره برید کدورت هارو رفع کنید و برید شهر خودتون 

بنده خدا مریضه دیگه دست خودش نیست 

نمیخواد خیلی گرم بگیری اما با این حال هم خوب نیست از شهرشون برید 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

بذار شوهرت هر کاری میخواد کنه 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
بخاطر اشتی دیگه.بذار خودش تنها بره سر بزنه.تو نرو.پسفردا بچت شب ادراری و لکنت گرفت میزنید تو سر خودت ...

مسأله اینه که به اسم دیدن بچه من باید برم وگرنه اصلا رغبتی ندارم ببینمشون