2777
2789
عنوان

ازدواج کنم بعدش طلاق بگیرم مهریموبگیرم حالشوببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 107 پست

چرا به این فکر نمی کنی ک با مرد ایده آل ازدواج کردی؟بخدا ک جذب میشه ب هر چی ک فک کنی 

ب خدا توکل کن و از خودش بخاه ک کاری براش نداره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب نمیدونستم 😂😂😂😂😂😂  حیف ک عاشقشم 😆😆😆 وگرنه صب میرفتم اقدام 😂😂😂😂😂😂

بعدشم گناه داره طفلکی😂😂😂😂😂😂😂 

تو این اوضاع پول از کجا بیاره

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•

عزیزم همین حرفها رو میزنید که یه عده نفهم به کسایی که طلاق گرفتن به چشم یه خائن نگاه میکنن و میگن یارو میخواسته معامله کنه که ازدواج کرده.

دیدم که میگم گلم.

اگه ایمان بخداوند متعال داشته باشین انشاءالله کمکتون میکنه و خوشبخت میشید.

به فکر طلاق نباش به فکر این باش که چجوری اخلاقشو خوب کنی و تا آخر عمر کنار هم سالم و سلامت زندکی کنید عزیزم.

فکرت اشتباهه.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بجای اینکه گدایی پول پسر مردم کنی خودت کار کن خونه و ماشین بخر

اخه چطورکارکنم ن مدرکی دارم ن چیزی تو این وضعیت اقتصادیم تا اخرم کارکنم نمیتونم خونه وماشین بخرم فوقش برم ی فروشندگی کنم ماهی600بهم بدن

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

دقیقا. دقت کردین پسرا هیچ قرص و دوایی نمیخورن ولی دخترا به هر دلیلی باید قرص بخورن. ولی دختر بودن هم ...

دختر بودن خوبه ولی تو فرهنگ ما اصلا

شوهر کردن شده افتخار 

بعد از یه سنی اگه ازدواج نکنیم میگن ترشیده

از یساعتی ب بعد بیرون باشی میگن خرابه و خیلی موردای دیگه

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
عزیزم همین حرفها رو میزنید که یه عده نفهم به کسایی که طلاق گرفتن به چشم یه خائن نگاه میکنن و میگن یا ...

ازبس دعاکردم وبی نتیجه بود نا امیدم.خدامنوببخشه  

اخه ادم بداخلاق هم چطورعوض میشه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

اخه چطورکارکنم ن مدرکی دارم ن چیزی تو این وضعیت اقتصادیم تا اخرم کارکنم نمیتونم خونه وماشین بخرم فوق ...

بی اراده نباش مگه فروشندگی بده واقعا حاضری تن به ازدواج با مرد بی اخلاق بدی و بعدش طلاق بگیری ولی سرکار نری خیلی تعجب آوره واقعا 

درضمن 600 تومن برای یه دختر مجرد خیلی عالیه از نظر من پس انداز کن وبعدش بزن به یه زخمی

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
جمله مهرم حلال جونم آزاد به گوش ات نخورده؟

اره واقعا، اسی بنظرت اونایی ک میگن مهرم حلال عقلشون نمیرسه مثل تو برا مهریه نقشه بچینن یا معلول ذهنی اند؟ نه گلی فقط اونا ازبس تو زندگی مشترکشون ب هزااارجور مشکل و اعصاب خوردی برخوردن که دیگه به هر نحوی ک شده میخوان از اون باتلاق که اسمش شده زندگی مشترک، دربیان

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️