2777
2789
عنوان

ازدواج کنم بعدش طلاق بگیرم مهریموبگیرم حالشوببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 107 پست

خداشفات بده اینجورتاپیکا نزن لطفا

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
ازبس دعاکردم وبی نتیجه بود نا امیدم.خدامنوببخشه     اخه ادم بداخلاق هم چطورعوض میشه

همچین پیش بینی آیندتو کردی انگار خود نستراداموس بهت گفته اگه شوهر نکنی عاقبتت اینه

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازبس دعاکردم وبی نتیجه بود نا امیدم.خدامنوببخشه     اخه ادم بداخلاق هم چطورعوض میشه

خداوند بخشنده هست عزیزم.

از نظر من که ردش کن.آدم بداخلاق به درد نمیخوره.

ولی اگه دوسش داری یا مجبوری تو نت بزن آیات قرآنی که باعث خوش اخلاقی و اینا همسر میشه همونو انجام بده عزیزم.

انشاءالله که نتیجه بگیری.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

اصن دیگه مهریه فقط تو سندازدواج الکی نوشته میشه،،، رسماااااا تودادگاه ها مردازاد ورهاس ازپرداختش

با همین کار ها و قانون هایی که به نفع مرد هست یه زن که طلاق گرفته بی پناه میشه مجبور میشه دست به هر کاری بزنه یه دختره بود عروسی کرد طلاق گرفت ۲۱ سالشه صیغه یه مرد ۶۲ ساله شده تا خرج دانشگاه و تحصیلش رو بگیره 

بی اراده نباش مگه فروشندگی بده واقعا حاضری تن به ازدواج با مرد بی اخلاق بدی و بعدش طلاق بگیری ولی سر ...

والا من راضیم به حقوق 200 تومن هم

600 که برامن زیادم هست

منظورم این بود با ماهانه انقد پول اخه تاکی جمع کنم ک بتونم خونه وماشین باهاش بخرم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

خداوند بخشنده هست عزیزم. از نظر من که ردش کن.آدم بداخلاق به درد نمیخوره. ولی اگه دوسش داری یا مجبو ...

باشه عزیزم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

این فکر های منفی را از خودتون دور کنید باعث بدبختی تون میشه

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
بی اراده نباش مگه فروشندگی بده واقعا حاضری تن به ازدواج با مرد بی اخلاق بدی و بعدش طلاق بگیری ولی سر ...

بعضی از دخترا هم هستن خانوادشون بهشون اجازه نمیده تا دم در حیاط برن چه برسه به سر کار یه جورایی حبس هستن تو خونه 😔

اسی من مطمئنم تو دلت میخواد هرطور شده با این خواستگار بداخلاقت ازدواج کنی برا همین هی داری خودتو توجیه میکنی..یعنی چی که دختر سنش رسید به۲۵ دیگه وقت شوهر کردنش گذشته؟؟؟ ترشیده؟؟؟ بعدم گیرم ک اینطور باشه که مطمئنن نیستا ولی به هرحال گیرم درست، تو ۲۲سال داری هنوز۳سال وقت قانونیت مونده برا شوهر کردن🙂😃تو از کجا میدونی تو این۳سال یه خواستگار بهتر با شرایط و موقعیت بهتر برات نمیاد؟؟ آدم از فرداش خبر نداره چه برسه تو این ۳ساااال اوووووه معلوم نیس چی بشه چی نشه...الکی خودتو بدبخت نکن از چاله درمیای میوفتی تو چاه. شاید اگه خواستگارت بقیه شرایطش اوکی بود مثلا یکم اوضاع مالیش خوب نبود میشد یکاری کرد ولی وقتی میگی بداخلاقه یعنی دور این خواستگارتو خط بکش تو زندگی مشترک بداخلاقی رو هیچ جوره نمیتونی تحمل کنی پیرت میکنه...بخدا حیفی قدر خودتو بدون

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️
اخه چطورکارکنم ن مدرکی دارم ن چیزی تو این وضعیت اقتصادیم تا اخرم کارکنم نمیتونم خونه وماشین بخرم فوق ...

بهتر از اینه که به ازدواج به چشم تجارت مهریه دربرابر خدمات اتاق خواب نگاه کنی

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
چه احمقانه 😂😂اطراف من دخترا بالای سی شوهر میکنن  خودم سی ازدواج کردم ☺😊کی گفته نیست؟ یا میگ ...

بعضی مناطق فرهنگ شون این طوره،مثل منطقه ما،دختر داریم 12 بوده ازدواج کرده خودم 15 ازدواج کردم به بیست برسی میگن ترشیده،خیلی جو بدیه ،اعصاب خوردی ازدواج های بی فکر،البته نه این که همه ناراضی باشند ولی ازدواج های ناموفق هم کم نداریم.

استاتر جان گرفتن مهریه،هفت خان رستمه،هم کلاسی بیچاره من  شوهر بدی داشت نه خرجی بهش میداد،نه از شوهر وهمسر بودن چیزی میفهمید،اخر سر هم دوستم مجبور شد بدون مهریه ازش طلاق بگیره وبچه رو هم خودش نگه داره،الان دوباره ازدواج کرده ولی...