2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 40 پست
انشالله به سلامتی عزیزدلم خدا بهت ببخشه هرچی که هست قدمش برات خیر باشه و قلبشتا ابد بتپه براتون

فداتبشم عزیزم انشالله قسمت خودت بشه ب زودی بهم خبر بدی منم ذوق کنم😍

لطفا لایک نکنید فقط ریپلای کنید 

سلام عزیزم خوبی.

ببین خواهر، من راستش، نوروز مادرشوهرم اینا اومده بودن خونه ما،من حالت تهوع داشتم و چند بار.. 

دهنم مزه اهن خام میداد و کلا اشپزخونه نمیتونستم برم

بعد اون سه دوره موقع موعدم خونریزی دوروزه داشتم

الان به طرز عجیبی شکمم بزرگ شده

راستش ازطرفی میترسم به شوهرم بگم.اونم ببرتم سونو،اک باردارباشم مادرشوهرم بیاد مثل دوماه پیش کارمو به بیمارستان بکشونه..

برا همین به کسی چیزی نمیکم

فقط درخاستم اینه من از نیم رخ عکس شکمم میفرستم ببین  نظرت جیه

اخع شما سه چهار ماهه هستین درسته؟

بالاخره میتونین تشخیص بدین

جاییم ک هستم نمیتونم پامو ازخونه بزارم

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
عزیزم مبارکت باشه ازمنم همین قدره یکم کوچیک تره ولی سونو و ایناتو حتما برو 

عزیزم خدا از دهنت بشنوه

الهی که بچت به سلامتی در بطن پاکت رشد کنه و خداوند به موقعش، و سالم در اغوشت قرارش بده

ویک روزی که جگرگوشه تو.شیر میدی، یادی از بنده حقیر هم کنی خداوند بچه ای سالم عطا کنه بهم

الهی امین

عزیزم خدا از دهنت بشنوه الهی که بچت به سلامتی در بطن پاکت رشد کنه و خداوند به موقعش، و سالم در اغوش ...

مممونم عزیزم انشالله کوچولو خودت اصلا سونو نرفتی کاری ب بقیه نداشته باش برو الان طبق اخرین پریودیت حساب کن و برو ی ازمایش بده با سونو 

مممونم عزیزم انشالله کوچولو خودت اصلا سونو نرفتی کاری ب بقیه نداشته باش برو الان طبق اخرین پریودیت ح ...

مهربونم قبل نوروز به طور کامل پریود شدم

بعدش ماهی یه روز بود قطره ای.

باشه گلکم فکر کنم باید برم سونو

حالا قشنگ قبلش باشوهرم مشورت کنم ک حداقل تا چندماه به کسی نگه

مهربونم قبل نوروز به طور کامل پریود شدم بعدش ماهی یه روز بود قطره ای. باشه گلکم فکر کنم باید برم س ...

اخه چرا نگه خب همون اخرین پریودیتو حساب کن ک کامل بود ازاون موقع باردار بودی اونایی ک دوروزه بودن ن شاید اصلا دوقلو باشه اره سونوی انومالی و ازمایش غربالگریتو حتما برو درنگ نکن چون سونوی اولو نرفتی 

مهربونم قبل نوروز به طور کامل پریود شدم بعدش ماهی یه روز بود قطره ای. باشه گلکم فکر کنم باید برم س ...

حرکتاشو میفهمی من ۱۶ هفتم هنوز حسش نکردم

سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله ونایب زیارت عاشورای حق شناس وصلوات انجام میدم ممنون میشم کسی خواست منو معرفی کنین و کمکم کنید ازاین راه کمک خرج زندگیمودوقلوها هستم ممنون میشم ب تاپیکم که دراین موردهست ی سربزنین

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله ونایب زیارت عاشورای حق شناس وصلوات انجام میدم ممنون میشم کسی خواست منو معرفی کنین و کمکم کنید ازاین راه کمک خرج زندگیمودوقلوها هستم ممنون میشم ب تاپیکم که دراین موردهست ی سربزنین

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون