2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 40 پست
ن بعضی موقع ها فقط درد شکمه من امروز بیمارستان بودم یکی با درد شکم و کشاله اومد فرستادن سونو گرافی ...

فک میکنم دل درد شدید باید باشه ک امانتو بگیره ولی من درحده چنددقیقه بود

لطفا لایک نکنید فقط ریپلای کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن یبوست ندارم حالت نفخ دارم 

منم نفخ دارم روبارداريم شکمم درد ميگيره دردپريوديم دارم35 هفتم ميتونی با يه دکتر مشورت کنی اگ لازم باشه بهت شياف بده انشالا بسلامتی ني ني دنيا بياد

عزیزم شما از چه روشی باردار شدی طبیعی یا میکرو یا آی وی اف چون تو پستهای دوستان گفته بودی اوضاع اسپر ...

عزیزم من ی دوره رفتم مرکز ناباروری دکتر ب شوهرم سوزن سینال اف و قرص اسپریژن داد چندروزی خورد من باردارشدم توکل بخدا انشالله خدا ب هرکی بچه میخواد بچه سالم و صالح بده انتظار سخت ترین و بدترین تجربه زندگی منه

عزیزم من ی دوره رفتم مرکز ناباروری دکتر ب شوهرم سوزن سینال اف و قرص اسپریژن داد چندروزی خورد من بارد ...

عزیزم مشکلشون مورفولوژی بود؟شوهر من گرید یه واریکوسل عمل کرد مورفولوژیش از یک شده صفر بعد ۴ماه دارو خوردن و تقویت.دکت  گفته آزمایش dfiبده اگه بد بود سینال اف بزنه

عزیزم مشکلشون مورفولوژی بود؟شوهر من گرید یه واریکوسل عمل کرد مورفولوژیش از یک شده صفر بعد ۴ماه دارو ...

بخدا نمیدونم تو ازمایش مرکز ناباروری مورفولژی ۱۰۰ غیر طبیعی بود ولی بقیه ازمایشا مورفولوژی نرمال بود شوهرمن اول کم تحرک بود دارو خورمونی خورد علاوه بر تحرک تعدادشم کم شد دیگه دکتر سوزن سینال اف و قرص داد دکتر زنان هم ب خودم قرص پرگناکر داد من مشکلی نداشتم پرگناکر تقویتیه

پس یعنی با مورفولوژی ۰مث شما احتمال بارداری طبیعی هست؟

عزیزم من ازمایشای قبلی نرمال بود اینم نزده بود بازش باید چقدر باشه فقط میدونم هیچ کاری پیش خدا نشد نداره ولی کلا بیخیال باش خیلی اصلا بهش فکر نکن ن اینکه زبونی بگی فکر نمیکنما کلا فکر نکن شک نکن ک میگیره برامنم دعا کن بخیر بگذره و صحیح و سالم بغلش کنم

کجارو پیشنهاد می کنید مرکز ناباروری؟

من اصفهان رفتم دکتر حقدانه براشوهرم ازمایش نوشت خودمم پیش دکتر رفایی براچکاب رفتم هرمرکزی ک بری مشکل نداره 

من اصفهان رفتم دکتر حقدانه براشوهرم ازمایش نوشت خودمم پیش دکتر رفایی براچکاب رفتم هرمرکزی ک بری مشکل ...

له سلامتی عزیزم راستی ماه چند بارداری هسته و جنسیت نی نی جون چیه؟