2777
2789
عنوان

استرس دارم بچه دارشم

306 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها امروز تو بازار بودم همچی سرسام اور گرون شده تازه ۷۰درصدم قراره بره بالا مخوام بچه دار شم استرس دارم بااین وضع چیکار کنیم وای یکم ارومم کنین😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباشین بچه روزیشو میاره با خودش😊

اخرش که چی؟ میخواین تو گرونی بیشتر بچه بیارین؟😐🙃

بعضیارو دیدم چن سال پیش میگفتن گرونیه بچه نمیخوایم وفلان...الان تو گرونی بدتر بچه اوردن و بیشتر اذیت شدن😞😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
نگران نباشین بچه روزیشو میاره با خودش😊 اخرش که چی؟ میخواین تو گرونی بیشتر بچه بیارین؟😐🙃 بعضیارو ...

من كه ديگه كلا منصرف شدم از بچه اوردن😕

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

عزیزم برای بچه که نمیخواییم فیل و زرافه از آفریقا وارد کنیم!!!

منم دو تا دارم. میخوام بازم بیارم. 

سر این دوتا دقیقا دیدم که روزی بچه رو خدا میرسونه. حتی وقتی هیچی پول توی جیبت نیست و بچه ات شیرکاکائو میخواد!!!

برای همین به بعدی فکر میکنم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
اره منم اسفنجی خریدم ۱۲۰خدا چ کنم

خدایا 😔😔😔 به کجا داریم میریم... ببخشید اسفنجی برای تو خونه استفاده می کنید؟؟

من خیلی وقت بود نرفته بودم با خودم‌میگفتم قیمت هاشون شاید مثل قبل نرمال باشه وقتی رفتم سرم درد گرفت 

یک پیجی دارم نخی ها رو ۱۲ تومان تخفیف گذاشته بود 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...