2777
2789
عنوان

امشب تولد همسرم بود پروفایل گذاشتم براش اما

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 59 پست
شما با امهای حسود چطوری رفتار میکنین خداوشکر رابطه نارم باهاش ولی حرص میخورم پیگم کاش ریپلای میکردم ...

بهترین کار ندیدنشه فکر کن با تو بوده بعد تنهاکسی ک ندیده تو بودی😂

عروسا دختر دارا پیجمو فالو کنین @morvarid___accessories

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر این شخص از دوستش جدا گردد و شماره اش را پاک کند دیگر حرص نمیخورد..بیشتر توضیح داده یا کافی است و ...

یجوری گفتی فقط طلاق فک کردم تاپیکو کامل نخوندی اشتبا نوشتی😁 کافیست وژادنن👍

من همین جمله رو استوری کردم😑😑😑

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

بچه ها مرسی از نظراتون جواب نمیدم بلاک نمیکنم فقط کلا شمارشو حذف میکنم

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
نه هزار تا استوری داشته گفتم این اولین بار بود اتفاقی باز شد تو واتساب داشتم میددم ک اینم خودبخود با ...

درسته 

ولی از بیرون بدون اینکه هر دو را بشناسیم ،حساسیت شما هم مشهوده .چه اهمیتی داره که ایشون چی گذاشته و نظرش چیه اصلا ؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عه ترشیده جون خسلی وفته ندیدمت😍عاره فک میکنم چون رابطه قدیمی داشتیم زشته بلاک کنم نمیدونم از بس دل ...

❤قربونت عزیزم کم میام

اره شمارشو پاک‌کن بعد پروفایل و وضعیت وایناروبزن برای مخاطبینت

به اسم کاربریم گیرندین اعصاب ندارم

یک چیزی بگم ما چون دوستی قدیمی داشتیم اینو میگم ک هیچوققت همه چیتونو با کسی در میون نزارین ممکنه همون ادم یکروزی بشه دشمن بخاطر خصوصیات اخلاقیش نتونه کمبوداشو جبران کنه بشما ضربه بزنه خدای نکره 

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
❤قربونت عزیزم کم میام اره شمارشو پاک‌کن بعد پروفایل و وضعیت وایناروبزن برای مخاطبینت

عاره حتماا مرسی گلم

درسته  ولی از بیرون بدون اینکه هر دو را بشناسیم ،حساسیت شما هم مشهوده .چه اهمیتی داره که ایشون ...

اره ته قلبم انتظار این رفتارهاشو نداشتم هنوز بهش فک میکنم

چرا استوریشو باز کردی؟!استوریشو باز نکن از حرص میمیره

ضمنا چرا اینقدر برات مهمه؟!برای حرص دادن کسی کاری نکن ولش کن بره به درک،میخواد خوشحال شه یاناراحت اصلا اهمیت نده!ازاین به بعد استوریاشو بازنکن به هیچوجه

چرا استوریشو باز کردی؟!استوریشو باز نکن از حرص میمیره ضمنا چرا اینقدر برات مهمه؟!برای حرص دادن کسی ...

بخدا من زیر تک تک عکساش همیشه دعای خیر میکردم وقلبا انگار خودم اون عکس و گرفتم با خانوادم بعد منکه اصلا فعالیت مجازی ندارم واسه یک پروفایل ساده این اینجوری ناراحت شده و داره خودشو میکشه..

بخدا من زیر تک تک عکساش همیشه دعای خیر میکردم وقلبا انگار خودم اون عکس و گرفتم با خانوادم بعد منکه ا ...

میدونم گلم از تاپیکت مشخصه خوش قلب و حساسی اما قرار نیست همه انرژی های خوبمونو به همه بصورت یکسان منتقل کنیم!اون لیاقت این مهربونی شمارو نداره،پس باید از داشتنت و گرفتن حس خوب ازت محروم باشه.بذار بابدجنسی خودش روزگار بگذرونه عزیزدلم،باشوهرت خوش باش❤