2777
2789
عنوان

چله سوره قدر

4776 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

چله سوره قدر از فردا پنجشنبه ۱۴۰۰/۰۱/۰۵ شروع میشه و دقیقا شب سوم قدر(۲۱ رمضان)به اتمام میرسه.

این چله خیلی خیلی راحت هست و حاجت روایی بالایی داره.

ختم به این صورت است که روزی ۱۲ مرتبه سوره مبارکه قدر رو به نیت یک نفر از دوستان میخونیم.

هرکس مایل هست اسمش رو بگه و دوستاشو دعوت کنه تا چهل نفر بشیم و ختم رو از فردا شروع کنیم.انشالله که حاجت روا شید🙏🏻💕

خدایا  هوای «عزیزمو» داشته باش

حضرت علی همتون رو حاجت روا کنه اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هستمممممم

خواب نمیبرد مرا...💤 یار نمی خرد مرا...💔 مرگ نمی‌درد مرا...🍃 آه چــــــه بی‌بهــا شدم🖤 یک عدد امام رضایی‌ام😍با توکل به خدا و امام رضا به همه ارزوهام میرسم😌🍀بلند بگو آمیـــــن💜😃🤭

منم میخونم اسمم سجورهست انشاالله تاجایی ک میتونم انلاین بشم وبگم بهتون ک هستم ممکنه نت قطع بشه یاچیزی ولی میخونم من وحضورمواعلام میکنم انشاالله حاجت روابشیم همه مون .لطفابرااینایی ک ب ماگفتن دعامون کنیدتوروخدافراموش نکنیددعای غریب براغریبه مستجاب هس اونایی ک قرض دارن .بچه میخان .رزق میخان .قسمت خوب میخان .خونه میخان .وخیلی چیزافراموششون نکنیدخیلیابهم میگن دعاکن وبدوستات بگوبلکی یگوشه ازدلشون شادبشه وشماهم درمیزان حسنات شماثبت بشه این دعای خیر

منم هستم

التماس دعای فراوان🙏🌹

برای برآورده شدن حاجتم نفری یک صلوات بفرستید لطفا🙏🌹🤩🥰😍از وقتی به خدا اعتماد کردم آرامش بیشتری دارم😍بیشتر خوش میگذرونم🥰عاشق شوهر و بچمم😍سال دیگه خونه میخریم و دیگه مستاجر نیستیم🙏🤩🥰😍مطمئنم هرچیزی که از دست دادم هزاربرابرش قراره بهم برگرده شک ندارم❤خدایا شکرت🙏❤♥️🌹