2777
2789
عنوان

شوهر نفهمم

423 بازدید | 10 پست

بعد از اینکه گندش در اومد برگشت به من گفت تو هم با فلان همکارت ارتباط داری!!!!منم گفتم خفه شو عوضی تو چون خودت چارچوب نداری فکر میکنی همه مثل خودتن.(من با همکارم اصلا ارتباطی نداشتم و ندارم فقط و فقط در حوزه مسائل کاری)

حالا برگشته همون همکارمو واسطه کرده با من صحبت کنه برگردم سره زندگیم!

آخه من به این نفهم چی بگم! 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا للعجب🤐میگفتی چطور شد تا دیروز میگفتی با این آقا ارتباط داری الان از همون خواستی واسطه شه من برگر ...

چی بگم والا خاک بر سره بی عقلش 

اینقدر قیافه اش موجهههه این همکارم میگفت والا من آدم به این حوبی ندیدم چرا میخوای ازش جدا شی 

برنگردد فقط...بعد بت میگ ارتباط نداشتی باش برنمیگشتی

غلط کرده 

منم فعلا اصلا 

به این همکارم هم گفتم تصمیم جداییه و لاغیر 

ولی تصمیم واقعیم مشخص نیست 

غلط کرده  منم فعلا اصلا  به این همکارم هم گفتم تصمیم جداییه و لاغیر  ولی تصمیم واق ...

هرچی صلاحه اتفاق بیفته برات عزیزم من از شرایطتون خبر ندارم ولی تا شوهرت نیاد معذرت خواهی بهتره ک برنگرددی چون حرفشون و تهمتی ک زدن چیز کوچیکی نیست