2777
2789
عنوان

بازم روابط عشقی مزخرف

111 بازدید | 7 پست

دوستان من یه پسرخاله دارم که خیلی خوشتیپه  از اول رو من کراش داشت از بچگی هوامو داشت اونا ک ازدواج فامیلی کردن میدونن چی میگم تقریبا 17 سالگیم به من پیام داد منم نه قبول کردم نه رد > از اونور کنکور اون چیزی که مامان من میخواست قبول نشد استخدام مشاوره نمیدونم چی رفت خلاصه منم اونموقع تو چت روما پلاس بودم دوباره اومد طرفم  

منم رد کردم چون پشت سرش حرف زیاااااااااااااااااااد بود بعد این شروع کرد کارای نامیزون گل میزد و هزار تا کار  تا اینکه خاله کوچیکم گفت که این از خانواده اش بریده دانشگاه نمیره بهش پیام بده منم ندادم تا اینک خودش پیام داد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم رد کردم چون پشت سرش حرف زیاااااااااااااااااااد بود بعد این شروع کرد کارای نامیزون گل میزد و هزار ...

بعد گفت ک بیا باهم باشیم من فکرم زندگیو ایناس منم گفتم که فکرت زندگیه که اوضات اینه؟ بعد شرط گذاشتم براش که ترک کنیو اینا فیلم هندی تقریبا   بعد یه مدت من کنار میکشیدم دوباره گرم میشدم چون واقعا پشتش حرف بود