2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دومیه اسمش چیه؟

لطفا دستوراشم دقیق بزار

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

#شیرینی_نارگیلی_خونگی

#شیرینی_عیدانه

🍶مواد لازم:

🔸لیوان پیمانه(لیوان دسته دار فرانسوی)

✅ پودر نارگیل چرب: 125 گرم(یک لیوان+نصفی)

✅ شکر :250 گرم(یک لیوان+ته لیوان)

✅ روغن مایع :75 گرم(معادل نصف لیوان کمتر)

✅ سفیده تخم مرغ :3 عدد (110تا120گرم)

✅ آبلیمو: یک قاشق چای خوری

✅ وانیل: سر قاشق چای خوری

✅ پودر قند: 1قاشق غذاخوری سر خالی

✅ پودر پسته یا خلال پسته: برای تزیین مقداری کم

👨‍🍳طرز تهیه

#مرحله_اول 1⃣

پودر نارگيل و شکر رو درون ظرفی ریخته مخلوط کنید.

نصف سفیده های تخم مرغ و نصف روغن مایع بریزین و قشنگ قاطی کنین تا یکدست شه و

در ادامه برای اینکه نارگیلی تون بافت ریز و نرمتری پیدا کنه مواد رو در غذاساز میریزیم و ۳ دقیقه میزنیم . در ادامه بقیه سفیده و بقیه روغن مایع رو اضافه میکنیم و قاطی میکنیم و میریم برای مرحله داغ زدن

#مرحله_دوم2⃣

حالا مواد رو درون یک ماهی تابه بریزید.

بگذارید روی شعله ملایم.

شروع به هم زدن کنید.

حدود 4 الی 6 دقیقه طول میکشه

بعد از تایم 5دقیقه با انگشت تست کنین و بخورین شکر باید آب شده باشه و انگشتتون داغی رو حس کنه

#مرحله_سوم3⃣

آبلیمو رو اضافه کرده کاملاً مخلوط کنید،  و ۳۰ ثانیه هم بزنین و از روی حرارت بردارین سپس وانیل رو اضافه کنین و، اجازه بدید تا خنک بشه.

#مرحله_چهارم4⃣

#فوت_کوزه_گری

قبل از شروع به قیف زدن حتما حتما این مرحله پودر قند رو اضافه کنین و قاطی کنین یکدست که شد شروع به قیف زدن کنین

توجه کنین که مایه نارگیلی رو زیاد نذارین سرد سرد شه ولرم باشه خوبه

✅کف دیس کاغذ روغنی بندازین و شروع به قیف زدن کنین با فاصله مثل فیلم و روی هر شیرینی پودر پسته بریزین

#مرحله_پنجم5⃣

#مرحله_پخت_پایانی🏁

🔵فر یا توسترتون رو 2دقیقه قبل روشن کنین خوبه

این شیرینی دمای بالا نمیخواد و هم دمای نخودی و بهشتی هستش تقریبا

پس عجله در پخت نکنین

⏲دمای  توستر 130تا140

⏲دمای فر 150تا 160

⏰ تایم پخت 30تا 35دقیقه

✅دوستان دمای فرها و توسترها باهم متفاوت طبق تجربه خودتون پخت کنین

#نکات_اصلی:

◀️حتما مرحله چهارم رو یادتون نره وگرنه نارگیلی تون مثل من نمیشه

اون ترک ترک های روی نارگیلی از همین پودر قند  که قنادها بهش میگن(رو دادن نارگیلی)

◀️حتما از پودر نارگیل چرب استفاده کنین

◀️وزن سفیده ها بین ۱۱۰ تا۱۲۰ گرم باشه بیشتر و کمتر نشه

☑️نکته آخر بعد پخت سرد که شد و از حرارت افتاد در دیس بچینین و دیستون رو سلفون یا پلاستیک بکشین و در یخچال بذارین و نیم ساعت قبل میل کردن از یخچال خارج کنین نرم و عالی میشه

خودت رو به خودت ثابت  کن نه به دیگران... میشه برا آرامشم یه صلوات بفرستی دوست مهربونم 🌹

#پفک_گردویی

#مواد_لازم 🍶

✅زرده تخم مرغ: 100گرم

✅خاک قند :150گرم

✅گردو خرد شده نگینی:90تا110گرم(من90گرم زدم)

✅زعفران دم کرده :دوقطره به دلخواه

✅آردبرنج:یک قاشق غذاخوری

✅وانیل:نوک قاشق چای خوری

#مرحله_اول

زرده تخم مرغ+وانیل+پودرقند 10تا15دقیقه میزنیم اول با دور کند بعد با دور تند تا خوب سفت شه بعد تایم گفته شده دستگاه خاموش و گردو خرد شده و آرد برنج رو اضافه کنید و با لیسک زیر و رو کنید درحد قاطی شدن کافیه زیاد زیر رو الکی نکنید که آب بندازه میریم واسه قیف زدن

#مرحله_دوم

حتما کف دیس کاغذ بندازین و خمیر در قیف بریزین و سرقیف رو بزرگتر برش بدین و با فاصله قیف بزنید .

#نکته_مهم ظرفیت فر یا توسترتون فقط یک دیس میتونه پخت کنه شماهم یه دیس قیف بزنید و پخت کنید و فر که خالی شد بقیه خمیر رو قیف بزنید و پخت کنید به هیچ وجه دیس قیف زده بیرون نمونه به محض قیف زدن بایسی پخت شه این مقدار مواد اولیه واسه دیس 30×40دو تا دیس میشه

#مرحله_سوم

#پخت_شیرینی

🔥حتما ده دقیقه قبل تر فر یا توسترتون رو روشن کنید

⏲دمای فر : 140تا150

⏲دمای توستر:130تا140

⏰تایم پخت :18تا23دقیقه

از کاغذ براحتی جداشه پختس

💯عزیزان همراه  دمای توسترها و فرها باهم متفاوت طبق تجربه و شناخت از دستگاهتون پخت کنید و این تایمهای گفته شده تقریبی هستش

بعد پخت اجازه بدین خنک شه و بعد میل کنید .پفک گردویی ماندگاری زیادی نداره چند روزه باید نوش جان کنید 😋طعم بینظیری داره این شیرینی در ایام عید درست کنید و لذت ببرین.

موفق باشین

خودت رو به خودت ثابت  کن نه به دیگران... میشه برا آرامشم یه صلوات بفرستی دوست مهربونم 🌹

‍ #شيريني_نخودي_نخودچي

#شیرینی_عیدانه

🍶 مواد لازم:

✅آردنخودچی : 200 گرم (۲ لیوان)

✅آرد سفید:50 گرم(نصف لیوان)

✅روغن صاف قنادی:125گرم(حدود یک لیوان پر)

✅پودرقند: 125گرم (۱۰ ق غ خ سر پر)

✅پودرهل : نصف قاشق چ خ

✅پسته دندونه: به مقدار لازم

✅روغن مایع: یک قاشق مربا خوری

#طرز_تهیه:  👨‍🍳

#مرحله1⃣

پودر قند الك شده روبا روغن خوب ميزنيم تا سبك وپوك بشه

مثل ویدئو

پودرهل رواضافه كرده وهم مي زنيم .

#مرحله2⃣

آرد نخودچي  و آرد سفید رو مخلوط میکنیم و سه بار الك میکنیم تا آرد یکدست و سبک شه    

آرد رو به مخلوط روغن وپودرقند طی ۲ مرحله اضافه كرده وخوب ورز مي ديم یا مثل من با دستگاه میزنیم تا خميرمنسجم بشه

#فوت_کوزه_گری

#راه_میانبر_

در اینجا که آرد و روغن هنوز کامل قاطی نشده خیلیا میگن باید خیییییلی ورز داد یا ۲ بار خمیر رو چرخ کرد که اصلا هیچکدوم نیازی نداره خوب دقت کنید ✅به اندازه یک قاشق مربا خوری روغن مایع اضافه کنید و کمی که ورز بدین خمیر منسجم‌و یکدست میشه و آماده برای قالب زدن 💪👏😍

خميرروداخل نايلون گذاشته ويك ساعت بهش استراحت ميديم تومحيط

#روش_قالب_زدن_به_۲_نوع

روش من با دیس که در فیلم کاملا توضیح دادم همراه با عکس و مراحل که روش اصولی و حرفه ای هستش

روش خونگی:خميرروبين دونايلون به قطر نيم سانت بازكرده قالب مي زنيم وداخل سيني گذاشته روي شيريني روپودرپسته يا خلال گذاشته ودرفرپيش گرم ⏲150 درجه به ⏰مدت ٢٠ دقيقه ميپزيم

دمای توستر:

⏲130دمای پخت

⏰مدت زمان 15دقیقه

.بعدازپخت از فر یا توستر در بیارین تا ۳ ساعت اصلا دست نزنین و بذارین کاملا خنک شه وتا سردشدن كامل صبرمي كنيم وگرنه شيريني پودرخواهدشد.

👨‍🍳 #نکات:

حتما روغن مایع که میریزین در قسمتی که گفته شده همون یک قاشق مربا خوری باشه بیشتر نریزین که باعث پخش شدن شیرینی میشه

کامتون شیرین

دستوز جفتشونو بگو لطفا .بار اولت بود درست میکردی یا قبلا هم امتحان کرده بودی

فرستادم گلم. 

دفعه های قبلم همین شده بود 😊

دفعه سوم چهارم بود 

اسی جون تروخدا دستور شیرینی نارگیلی رو بده با پیمانه لطفاً گرم نه

فرستادم خانومی با لیوان دسته دار 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز