2777
2789
عنوان

خطاب به دهه هشتادیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 183 پست
همشون دنبال شوهرن :))

شوهرا دنبال اونان

نه که شما دنبال غنی سازی اورانیومی

فعلا که شما درگیر فضولی و حرص خوردن بخاطر مایی

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 79 ای ام ولی با حرفت موافقم خیلی از دهه هشتادیا رو میشناسم که همش دنبال دوست پسر و شوهرن حالا ...

😐جم نبند لطفا !!!!!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
چقدر حسودی ما دهه هشتادی هارو میکنید حق هم دارید  خودتون تو سری خور بودید چشم دیدن توجه خانوا ...

من که اصلا یه درصدم تو سری خور نبودم و نه خودم و نه خانوادم واس شوهر دادنم عجله ای نداشتن :))

شوهرا دنبال اونان نه که شما دنبال غنی سازی اورانیومی فعلا که شما درگیر فضولی و حرص خوردن بخاطر مای ...

واای خیلی خوب بود🤣🤣🤣

@طلایییی  

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604