من دهه هفتادی هستم بعد چند روز پیش یکی تاپیک زده بود که خواهرم دهه هشتادیه مارو خیلی اذیت میکنه بعد یکی اومد نوشت در جوابش عزیزم اینا اذیت نیست دهه هشتاد نودیا از ما خیلی جلوترن و بیشتر میفهمن واس همین نمیتونی درکشون کنی!!! اونجا بود که من شاخام زده بود بیرون اولا ادم برای هر دهه ای که باشه باید شعور و تربیت داشته باشه دوما من نمیدونم دقیقا تو چی از ما دهه هفتادیا جلوترن فکر کنم فقط تو شوهر کردن باشه چون هرچی دهه هشتادی ما دیدیم شوهر کردن :)) همشون یا شوهر کردن یا تنها هدفشون اینه شوهر کنن فکر میکنن خونه شوهر حالا چخبره!! بعد ایشون میگه خیلی از ما جلوترن اره عزیزم چون ما خوشبختی رو تو شوهر نمیبینیم تو خیلی چیزا دیگه میبینیم!!
💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛 🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
من 79 ای ام ولی با حرفت موافقم خیلی از دهه هشتادیا رو میشناسم که همش دنبال دوست پسر و شوهرن حالا ...
😐جم نبند لطفا !!!!!
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨