2777
2789
عنوان

خطاب به دهه هشتادیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 183 پست
همشون دنبال شوهرن :))

باشه نه که دهه ۷۰ نیستن🤣

دور ور شما شاید اینطوره اینجا والا ما هرکیو دیدیم دنبال شوهر نبوده☺️☺️

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خوبین حتمن با کلیپس وسط سر خط چشم تا گوش رژ لب تا بینی 

هی میخام هیچی نگم بدتر میکنین 

ببین اصن ما دهع هشتادیا ب کنار برا سلامتی خودت کمتر گو بخور

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   
من ۱۷ سالمه ها ولی پیر شدم  دوست پسر چرته فقط ارزش خودتو میاری پایین

اره دقیقا فقط اسیب روحی میرسونع هیچ مزایای دیگع ای نداره😐🤚🏼

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
آدم خوبه شعور داشته باشه سن و دهه فقط ی عدده

👌🏻

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604

استارتر من خودم دهه هشتادیم!!۱۳۸۲

ن سرو گوشم میجنبه ن تو فاز رل و شوهرو این مزخرفا جم نبند خواهشا😬👎👻

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

به دهه كار ندارم فقط ميبينم جامعه ايران نسل به نسل داره از نظر اخلاقي و ايده الهاي زندگي پسرفت ميكنه ،مسلما دهه نودي ها يه پله بدترن چون جامعه به سمت بهتري نميره چه از نظر هوش وچه از نظر پرورش استعدادها 

باشه نه که دهه ۷۰ نیستن🤣 دور ور شما شاید اینطوره اینجا والا ما هرکیو دیدیم دنبال شوهر نبوده☺️☺️

دهه شصتی ها هفتادی ها پیر شدن هنوز دنبال شوهرن چشم دیدن ازدواج ماهارو ندارن

لایکم نکنید:) اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم ممنون♡در حال حذف آدمای بی لیاقت زندگیم♡(کاربری سومم)
چن شب پیش دوستم گوشیمو گرفتع میگه چقد اهنگای مجاز داری چقد بچ مثبتی😐رل نداشتن و ارایش نکردنو رپ گوش ...

برا خودت زندگی کن راحتت

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه