2777
2789
دوستان عکس بدین از حوم نی نی ها یا استخر یا حوله پیچ :) من کد میدم برای رای دادن جایزه هم ریسه ی اسم بچتون + عروسک + مگنت هست مسابقه در اینستا : Instagram
استند اسم و عدد و اکسسوری کودک گیفت تولد با قیمت مناسب برای دیدن نمونه ها پیام دهید 0۹۱۸۳۷۹۰۱۳۴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینستاگرام ندارم باید چکار کنم؟؟!!اما یه عکس خوشکل از حمام پسرم دارم. بذارم اینجا برام می ذارین تو اینستاگرام؟؟
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم/// خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.
رای گیری تا 2 هفته خواستین رای جمع کنید بگین به دوستایی که اینستا دارن برن به کد کودک شما تو پیج namadu.nesa رای بدن همین وقتی عکس دادین بهتون کد میدم
استند اسم و عدد و اکسسوری کودک گیفت تولد با قیمت مناسب برای دیدن نمونه ها پیام دهید 0۹۱۸۳۷۹۰۱۳۴
مرسی. عیب نداره خودم میذارم عکسشو بهتون کد میخدم که اگه خواستین تبلیغ کنین یا به دوستاتون بگین رای بدن .