2777
2789

نگرانم گفتم شاید اینجا کسی بدونه سبز رنگه وتوش حالت خلط ماننده پسرم چهارماهس شیر خودمو میخوره 

چند روزه اینجوریه خوبم نمیشه پهلوهاشم گرم نگه میدارم ولی فایده نداره  تبم نداره بی قراریم نمیکنه 

🧚‍♀️

دکتر گفت مشکلی نداره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه چهارماه ک قطره اهن نمیخوره...

پهلوش سرما خورده..یکم شربت سرماخوردگی کوریزان بهش بده...دستمال ببند دور پهلوش

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
دخترم اینجوری بود الرژی داشت از لبنیات و گوشت گاوی

ینی من بخورم بچم اینجوری میشه 

من فقط شیر میخورم لبنیات دیگه ای نمیخورم 

گوشت گاوم نمیخورم  

🧚‍♀️
بچه چهارماه ک قطره اهن نمیخوره... پهلوش سرما خورده..یکم شربت سرماخوردگی کوریزان بهش بده...دستمال بب ...

اخه نه تب داره ن بی حاله حتی اسهالم نیس فقط خلط داره و سبز رنگه 

پهلوهاشو بستم 

🧚‍♀️

سلام پسر من همچین مشکلی داشت حساسیت به پروتیین گاوی داره یعنی هر چی خودت بخوری که پروتیین گاوی باشه حالا گوشت ماست شیر هرچی بچه هم از شیرت بخوره مدفوع بچه اینطور میشه چند روز نخور ببین چطور میشه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

سرش ک سرما نخورده ک تب کنه..

موقعکه پوشک عوض کردی باس....ن و پهلوش یخ کرده...

تو گرم بگیرررر...خوب میشه نگران نباش..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
دقیقا دختر منم چن روزه اینجوری شده ۴ماهشه ولی سبز نیست مدفوعش. اسهال هم شده

شاید داره دندون درمیاره..

سلام پسر من همچین مشکلی داشت حساسیت به پروتیین گاوی داره یعنی هر چی خودت بخوری که پروتیین گاوی باشه ...

فقط شیر میخورم 

پس نمیخورم ببینم چجوری میشه اگ خوب نشد میبرم دکتر 

اخه چندروزه پهلوهاشم گرم نگه میدارم ولی خوب نشد 

🧚‍♀️
اخه نه تب داره ن بی حاله حتی اسهالم نیس فقط خلط داره و سبز رنگه  پهلوهاشو بستم

اگه مال حساسیت گاوی باشه بعدا اصلا اروم وقرار نمیگیره وداعم گریه میکنه دور از جون این مشکل باشه دیونت میکنه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم