2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم همسرم زیاد پایه نیست  ولی مخشو زدم

یه چیز بگم فکر نکن‌اونجا گل وبلبل هست ما فامیل داریم که تمام زندگی رو فروختن رفتن خارج از کشور ولی با شرمندگی برگشتن چون اصلا نمی تونستن اونجا زندگی کنن از لحاظ همه شرایط سخت هست 

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
ترکیه.؟😐 ترکیه همون ایران خودمونه ک ...  هیچ فرقی نداره با ایران ...  کانادا کجا ترکیه ...

عزیزمن واسه شمانگفتم ک رومن ریپ میزنی😊بعدم ادم بایدشرایطشوبسنجه بعدبره...مهاجرت ک الکی نیس....منم تاکیدنکردم ترکیه بره مثال زدم😊😊

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
بلژیک،سوییس

سوییس و سوئد خیلی کشورای عالی هستن ولی مهاجر نمیپذیرن

بعد اینا فقط کانادا میمونه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

از چه لحاظ سخت

خرج و مخارج،کار که اصلا نیست ،اونجا به یه بیگانه کار دولتی نمی دن یعنی هیچ کشوری این کارو نمی کنه،زبان بلد نباشی که هیچ،اونجا مثل ایران نیست که قانون کشک باشه ،در کل برای یه بیگانه تره هم خورد نمی کنن

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
عزیزمن واسه شمانگفتم ک رومن ریپ میزنی😊بعدم ادم بایدشرایطشوبسنجه بعدبره...مهاجرت ک الکی نیس....منم ت ...

میدونم عزیزم ولی خواستم استارتر یه وقت گمراه نشه .. 

اخه میدونی چیه ادم ک میخواد سختی های مهاجرت رو تحمل کنه به نظرم کشورهای اروپایی رو انتخاب کنه حداقل ارزش داشته باشه ... 

کشور ترکیه یا کلا کشور های اسیایی و خاورمیانه همشون عین هم هستن ...

بعدم من با شما دعوا ندارم ک گارد میگیری گلم .. .تبادل نظره اینجا اسمشم روشه باید بهم کمک کنیم و بهترین راهنمایی رو ارائه بدیم ..

صد در صد اگ سوالش رو خصوصی از شما میپرسید منم شمارو ریپلای نمیکردم .. 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
چرا؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭

نمیدونم ولی خب دقیقا به این دلیل کشورای خیلی آروم و عالی هستن که زیاد مهاجر قبول نمیکنن😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯