2777
2789
عنوان

كيا ان تي شون ...

381 بازدید | 8 پست

سلام من ١٤ هفتمه 

تو ١٢ هفته و ٤ روز ان تي دادم همه چي خوب بود ولي عدد ان تيم ٢/٥٦ شده 

خيلي نگرانم ازمايشمم هنوز خاضر نشده كه برم به دكترم نشون بدم امكان داره خطر داشته باشه؟ 

حتما بايد ازمايش سلفري بدم؟

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
مگه عدد ان تی باید چند باشه که خطر نداشته باشه

بعضي جاها نوشته زير ٢ 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اولته؟

اره

دوستم ۳/۵بوده ولی گفت دکتر گفته بیشتر افراد با این ان تی هم سالمع.

انشالله که خیره و سالم هست مال شما هم.

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
شما هم ازمایش گرون رو دادید؟

نه هنوز منتظرم جواب ازمايش غربالگريم بياد بعد اگه دكترم بگه سلفري بدم