2777
2789
عنوان

اومدم واسه زایمان التماس دعا دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 39 پست

ان شاءالله سالم و سرحال هر دو مرخص میشید واسه امضام دعا کن🙏

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
به این فکر کن چند ساعت دیگه چهره ی نینیت رو می بینی  ببین شبیه کی شده ؟  هر دو تون سلامت ...

ممنون عزیزم ❤️❤️😘

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله سالم و سرحال هر دو مرخص میشید واسه امضام دعا کن🙏

چشم عزیزم حتما 

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓
دعا کردم بچت سالم بدنیا بیاد خودتم سلامت باشی ایشالا سر زایمانت دعام کن خیلی مشکل دارم اسمم مژگانه ا ...

ممنونم عزیزم.... انشالله بحق فاطمه زهرا مشکلاتتون حل بسه

چشم حتما.شمام برامن دعاکن عزیزم

ممنونم گلم.. چشم حتما❤️

انشاالله عزبزمی

❤️❤️

سلام صبح بخیر می دونم استرس داری ولی به لحظات شیرینی که در انتظارت فکر کن کمتر از چند ساعته دیگه مامان یه فرشته کوچولو میشی و بهترین هدیه رو تو سال جدید از خدای مهربون عیدی می گیری دعا می کنم زایمان راحتی داشته باشی و خودت و فرشتت صحیح و سلامت به خونه برگردین من دعا کن برای سلامتی بیمارها دعا کن دعات تو این لحظات مستجابه

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند . . .

انشاءالله بسلامتی زایمان کحی.. برای ما هم دعا کن نی نیمون سالم و سلامت بیاد بغلمون🌹

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹