2777
2789

واقعا دیگه نمیتونم از درد پاشنه ی پا پاهامو زمین بزارم خیلی درد میکنه اگه راهکار دارین بهم معرفی کنید ممنون میشم😘😘

گلم یه ژله هایی هست میزاری داخل کفش و با اونا راه میری حتی تو خونه هم باید بپوشی خیلی زود خوب میکنه گچ هم میتونی بگیری به نوبت هر کدوم از پاهاتو هر کدوم صلاح میدونی

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 

میشه لطفا برای تاپیک اخرم گزارش بزنین لطفا لایک کنین براتون صلوات میفرستم😌🌹

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرشوهرم داشت رفت آمپول زد خوب شد

دکتر آمپول زد کف پاش روی خارش

+ادب از که آموختی؟  -از بی ادبان    +ازکدام بی ادبان   از بی ادبان سایت    _کدام سایت؟  +نی نی سایت دیگه

تو خونه دمپایی بپوش یا از پد های مخصوص خار پاشنه استفاده کن کفش طبی استفاده کن یا داخل کفشت پد خارپاشنه بذار بعد از تعطیلات هم برو پیش متخصص ارتوپد یه آمپول میزنه خارپاشنه از بین میره دردش هم خوب میکنه البته ممکنه دوباره در بیاد برا بعضی هام دیگ در نمیاداما جز هر کدوم از این دو دسته باشی حداقل چند ماهی راحتی

نه یعنی هیییچچ اثری ازش نمونده

پس باید برم دکتر اورتوپد.اونجا تشخیص میده که چه راهی برایه درمانم بده.واقعا غیر قابله تحمل شده درده پام میخوام بلند شم اصلا نمیتونم پاشنه ی پامو زمین بزارم.