_امmamane_mehraboon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4544 عنوان خانوما راجع به قرص ال دی سوال دارم 76 بازدید | 4 پست سلام شبتون بخیرمن سه سال ال دی مصرف کردم البته ۷ یا ۸ ماه میخوردم بقیه سال و نهدوباره سال بعد شروع میکردم الان ۸ ماهه ترک کردم عذر میخوام امروز روز ۱۸ پریودم بود نزدیکی داشتیم بدون جلوگیری الان لک بینی دارم دلیلش چیه؟ سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات 1400/01/04 | 03:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_امmamane_mehraboon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4544 یعنی هیچکس نیست که بخواد جواب بده سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
_امmamane_mehraboon مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4544 عفونت داری علت خونریزی بعد رابطه عفونته عفونت چه علائمی داره؟من عفونت ندارم لکه بینی هم در حد خیلی کم داشتم سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
دخترررررپایییز عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 111 سلام عزیزم کلا ال دی هورمون ها رو بهم میریزه علت لک بینی هم میتونه همون لک های قدیم باشه که اومده دیواره رحم بوده یا زخم دهانه رحم بهتره از پوشش ک ا ن د و م استفاده کنین بعد عید برو ماما اگه بازم لک همراه با درد داشتی بررسی کنه سنگ صبور نداری؟هوالسمیع🌱