2777
2789
میفهمم واقعا خدا بهتون صبر بده ما دو ساله شمال نیومدیم رعایت میکنیم حق شما هم ضایع شده خداییش 😞

باور میکنی من حتی با ماشین کنار دریا نمی رم!

عذاب وجدان میگیرم کادر درمان انقدر سختی بکشن من برم تفریح کنم.

خدا به ما که یک سال حبسیم تو خونه رحم کنه یه عقلی هم به اونا که اومدن مسافرت بده

خدایا عاقبت همونو به‌خیر کن
باور میکنی من حتی با ماشین کنار دریا نمی رم! عذاب وجدان میگیرم کادر درمان انقدر سختی بکشن من برم تف ...

منم اون هام انسانن عزیز خانواده ای هستن تو اون لباس ها بندگان خدا ...البته باید مسافرت ممنوع میشد کلا .

منم بس خونه موندم روحیم خراب شده ولی چاره چیه تحمل کنیم تا لااقل واکسنش بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اون هام انسانن عزیز خانواده ای هستن تو اون لباس ها بندگان خدا ...البته باید مسافرت ممنوع میشد کل ...

آره جاده هارو نباید باز میکردن بزرگترین اشتباه همین بود.مگه میشه این مردم بی عقل با قسم و خواهش خونه نگه داشت!!

آره جاده هارو نباید باز میکردن بزرگترین اشتباه همین بود.مگه میشه این مردم بی عقل با قسم و خواهش خونه ...

آره اونم شمال باید جریمه سنگین میذاشتن 

مردم ب سلامت خودشون هم رحم نمیکنن چی بگه آدم حالا فاجعه دو سه هفته دیگه مشخص میشه

آره اونم شمال باید جریمه سنگین میذاشتن  مردم ب سلامت خودشون هم رحم نمیکنن چی بگه آدم حالا فاجع ...

منم منتظر دو سه هفته دیگه هستم

ان شاءالله اتفاق بدی نیوفته

انشاالله  ولی خب باید واقع بین بود با این حجم مسافرت...😞

آره متأسفانه

همین امروز خوندم مازندران،رامسر دوتا بیمار کرونا انگلیسی شناسایی کردن

این یعنی فاجعه،معلوم نیست چند نفرو همون دو نفر آلوده کردن

آره متأسفانه همین امروز خوندم مازندران،رامسر دوتا بیمار کرونا انگلیسی شناسایی کردن این یعنی فاجعه، ...

آره 

فعلا ک فقط امضاات 

انشاالله خدا آخر عاقبتمون رو بخیر کنه .

شما هم مراقب سلامتیتون باشید زندگی‌ تو شهرهای شمالی سخته واقعا احساس میکنم نظم زندگی شما هم بهم میریزن