2777
2789

منم یه عکس دارم مثل کوزت روسری ساتن رو دور گردنم چند بار پیچیدم بعد پشت سرم گره زدم با یه عینک آفتابی و تی شرت آستین کوتاه به افق خیره شدم .. تازه فکر میکردم همه عاشقم هستن و من زیباترین دخترم🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اینا خیلی خوبه یه عکس دارم مال عروسیه آرزو میکنم فیلم عروسیشون محو بشه بس که من خزم

وای😂😂🤐

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت                                         به امید آبادی ایرانم...🌱🌼
من خیلی هارو دیدم الآنم اینجورین 😁

معنی نام کاربریت چیه ؟ دری ؟

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

فقط کفشات  

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀
معنی نام کاربریت چیه ؟ دری ؟

گلمن یعنی گُل من 

تو اون آهنگ شادمهر بود می‌گفت ژینا گل من گل خوشگل من 

بعد الان اسن خودم که درساست و مخفف کردم شده دری بعد گلمن گذاشتم کنارش شده دری گلمن😁😂😂

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖
گلمن یعنی گُل من  تو اون آهنگ شادمهر بود می‌گفت ژینا گل من گل خوشگل من  بعد الان اسن خود ...

آها اوکی میخواستم ببینم دری مخفف چیه 

هیچ اسمی به ذهنم نرسید😂

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
آها اوکی میخواستم ببینم دری مخفف چیه  هیچ اسمی به ذهنم نرسید😂

😂😂⁦⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖