2777
2789
عنوان

برگشت مرد به زندگی سابقش

822 بازدید | 24 پست

کسی تو اشناهاش مردی بوده با وجود بچه  طلاق بگیره ازدواج مجدد کنه بعد همسر جدیدشو ول کنه برگرده به زندگی سابقش چند درصد احتمال این اتفاق هست تو زندگیا 

۱۵ درصد

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریال بی صداقت

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

اره من دیدمالبته زنه فک کنم طلاق گرفته بعد مرده زن جدید گرفته بعد دوباره زن اولشو اورده بعد زن جدید طلاق گرفته رفته

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

پسرخالم زنش طلاق داد بعد دوسال برگشت اما زن دیگه ای نگرفته بود همش تنها بود بعدم رجوع کردن

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

عه راستی ی مورد تو فامیلای دورمون بود هنوز با همسر سابقش رابطه داشت دومیه جدا شد ولی اون دوتاچیکار کردنو نمیدونم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت